Misska Borisa Kollára: Fabušová pobehovala polonahá po ulici a premaľovala dopravnú značku
30 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Stále sa dostáva z októbrovej nehody, to jej ale nebráni v tom, aby sa postarala o poriadny rozruch. Modelka Miroslava Fabušová, ktorá sa preslávila ako Kollárova kamarátka z limuzíny, teraz takmer nahá pobehovala pred svojim domom a podľa susedov z nepochopiteľných dôvodov premaľovala dopravnú značku, informuje portál Expres.


Vlani v októbri mal predseda parlamentu Boris Kollár vážnu autonehodu. V jeho štátnej limuzíne v tú chvíľu sedela modelka a bývala Miss Univerese SR Miroslava Fabušová, ktorú neskôr Kollár označil len ako svoju kamarátku.

Aj Fabušová v rozhovore pre Expres.cz potvrdila, že s Kollárom sú skutočne iba priatelia, a to i napriek jej tetovaniu, ktoré má odkaz práve pre Kollára. "Poznáme sa asi päť rokov. Spoznali sme sa na spoločenskej akcii. Od tej nehody som vo vládnej limuzíne nešla," prezradila Miroslava, ktorá si z havárie odniesla trvalé následky.

Fabušová s novým tetovaním pre Kollára: Sama nezvláda ani základnú hygienu, je odkázaná na iných
Už sú to dva mesiace, od kedy bývala Miss Universe Miroslava Fabušová utrpela počas autonehody vážne zranenia, z ktorých sa zotavuje dodnes. Dôsledkom sú zlámané rebrá a krčný stavec, a tak je pri každodennej základnej hygiene odkázaná na iných,... Čítať ďalej
07 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


V súčasnej dobe sa Fabušová už zotavuje doma a čaká na ďalšiu operáciu. Iba polihovať a odpočívať ju ale veľmi nebaví, podľa denníka Nový Čas Miroslava pred pár dňami šokovala svojich susedov tým, keď vo večerných hodinách premaľovávala dopravnú značku pred svojim bytom. Na sebe vraj mala len kožuch a topánky.

"Videla som ju, ako premaľovala značku nejakou farbou," zverila sa Novému Času jedna zo susediek. Fabušová sa pokúsila svoje nepochopiteľné správanie vysvetliť, to sa jej ale veľmi nepodarilo. "Maľovala som doma obraz, mala som farby, tak som si to dovolila. Tá značka nemá ani hlavu, ani pätu. Je tam niečo nezrozumiteľného," nechala sa počuť Fabušová.

Modelke vadila značka, na ktorej bolo uvedené, že parkovať tam môžu len ľudia so súhlasom majiteľov parkovacích miest. "Keď mi príde pomôcť kamarátka alebo fyzioterapeutka, mám byť neustále v strese? Ja potrebujem pomoc blízkych, a keď za mnou prídu, nemajú kde zaparkovať," krčí ramenami vnadná Slovenka, podľa ktorej bola dopravná značka mätúca. Fabušová si uvedomuje, že za jej nočné maľovanie jej môže hroziť pokuta. "Som ochotná ju zaplatiť," povedala Kollárova kamarátka, ktorá dokonca zvažuje, že sa aj kvôli mätúcej dopravnej značke odsťahuje.

Cibulková musela zacvakať pokutu od polície: Načapali ju v Sade Janka Kráľa!
Akoby jej kauza okolo uprednostnenej vakcinácie či prechádzky v Bratislave s Monikou Beňovou nestačila! Bývalú vrcholovú tenistku Dominiku Cibulkovú načapali opäť, tentokrát na prechádzke v Sade Janka Kráľa s voľne pusteným psom, za čo schytala... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Timotej Dudka