Cibulková musela zacvakať pokutu od polície: Načapali ju v Sade Janka Kráľa!
30 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Akoby jej kauza okolo uprednostnenej vakcinácie či prechádzky v Bratislave s Monikou Beňovou nestačila! Bývalú vrcholovú tenistku Dominiku Cibulkovú načapali opäť, tentokrát na prechádzke v Sade Janka Kráľa s voľne pusteným psom, za čo schytala pokutu od mestskej polície, informuje Plus 7 dní.


Jej kauzy okolo očkovania a porušenia vládnych nariadení proti šíreniu koronavírusu ešte ani poriadne neodzneli a Dominika Cibulková sa postarala o ďalšiu šlamastiku. Kvôli prechádzke so psami a kamarátkou v parku za bratislavským Auparkom jej musela mestská polícia udeliť pokutu vo výške 30 eur, čo samozrejme Cibulková ani neucítila. Bývalá tenistka totiž mala jedného zo psov pusteného, čo je v Sade Janka Kráľa zakázané.

"Dominika Cibulková bola riešená za porušenie všeobecne záväzného nariadenia, ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov," uviedol pre Plus 7 dní hovorca mestskej polície Peter Pleva. "Za porušenie VZN je možné uložiť  pokutu do výšky 30 eur," dodal.

Na jar príde väčší problém ako protekčná Cibulková, varuje sociológ. Slovensko je krajinou korupčnou
Sociológ Michal Vašečka varuje pred problémom, ktorý čoskoro príde v súvislosti s vakcináciou a jej poradovým uprednostňovaním, pričom poukázal práve na nedávnu kauzu Dominiky Cibulkovej a jej manžela Michala Navaru, informuje portál... Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Timotej Dudka