Belousovová: „Lipšicovi ľudia obsadili dôležité pozície v štáte. Nech žije demokracia!“
26 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Okolo Daniela Lipšica a jeho kandidatúry na šéfa špeciálnej prokuratúry sa toho už popísalo veľa, no expolitička Anna Belousovová predsa len našla ďalšie paralely.


Anna Belousovová sa k k Danielovi Lipšicovi vyjadrila v statuse na sociálnej sieti, kde hneď v úvode píše: „Vyzerá to tak, že skutočným víťazom volieb nie je Matovič, ale Lipšic, hoci sa volieb nezúčastnil.“ Prirodzene, svoju teóriu ďalej aj patrične vysvetľuje.
Lipšic názorne ukázal ako získať vplyv a moc aj bez uchádzania sa o voličov



Bývalá šéfka národniarov si myslí, že Lipšic je už takmer istým špeciálnym prokurátorom a až štrnásť „jeho“ ľudí obsadilo dôležité posty. „A nikoho v rámci novej kultúry v politike nezaujímalo, že mnohí z nich majú za sebou celkom zaujímavé životopisy a kauzy... Oni môžu,“ píše akoby znechutene Belousovoá a dodáva, že medzi týmito ľuďmi je minister, generálny prokurátor, riaditeľ SIS či podpredseda parlamentu. „Dá sa povedať, obsadili kľúčové pozície v štáte.“

Podľa Belousovovej má svoje „želiezka v ohni“ v troch zo štyroch koaličných stranách - OĽANO, Sme rodina a Za ľudí. „Lipšic názorne ukázal, ako získať vplyv a moc bez toho, aby sa uchádzal o priazeň voličov. Nech žije demokracia!“ píše na samý záver expolitička.

Anna Belousovová: Matovič je arogantné hovädo a zbohatlík
Bývalá popredná národná politička Anna Belousovová v statuse na sociálnej sieti označila premiéra Igora Matoviča za arogantné hovädo, pretože sa údajne posmieva ľuďom, čo sa tlačia v Lidli v dlhých radoch. Čítať ďalej
22 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.