Zajacov systém vyhovuje nielen Sulíkovi, ale aj Ficovi, tvrdí úplatný doktor Lipták
25 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Téma slovenské zdravotníctvo sa na našej politickej scéne preberá už dlhé roky. Žiaľ, v mnohom sme sa, podľa doktora Petra Liptáka, nepohli ani o kúsok.


Slovenské zdravotníctvo je finančne podvyživené a nalievajú sa do neho obrovské peniaze už dlhé roky. „Zmení sa toto vôbec niekedy?“ pýta sa na úvod svojho statusu na sociálnej sieti kontroverzný doktor Peter Lipták.

„Za Zajaca sme spadli hlboko do negatívnych čísiel a dodnes sme sa z toho nevyhrabali. Aby sa nasýtil tento anomálny systém, tak musia na Slovensku zbytočne zomierať pacienti. A tento Zajacov systém vyhovuje nielen Sulíkovi ale aj Ficovi. Lepšie peniaze vo vlastnom vrecku ako zdraví ľudia,“ končí svoj krátky status doktor Lipták, ktorý bol pred pár rokmi obvinený z brania úplatkov. „Od svojich pacientov prijímam dary,“ povedal na kameru pred šiestimi rokmi Lipták. Väčšinou mu vraj peniaze dávali chudobní ľudia. Ako povedal, nie je mu to nepríjemné, lebo on ich potrebuje.



Doktor Lipták: Mŕtvych je ako po iné roky. Infarkty, porážky a rakovinu vykazujú ako úmrtia na Covid-19.
Lekár Peter Lipták tvrdí, že čísla úmrtí sú v roku 2021 rovnaké ako v predošlých rokoch. Chorých nahradili pozitívne testovanými a tých, čo zomierajú na infarkty, porážky a rakovinu, vykazujú ak obete Covid-19,“ napísal na Facebooku. ... Čítať ďalej
18 | 01 | 2021 | Petra Demková