Osem náznakov, že vás muž podvádza
25 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Máte už dlho podozrenie, že s vaším mužom nie je niečo v poriadku? Je odťažitý, alebo vás naopak zahŕňa nadmierou pozornosti? Ak máte podozrenie, že vás podvádza, prečítajte si 8 klasických príznakov nevery, píše portál Novinky.cz.


1. Prehnane chráni svoj telefón




V našom modernom svete sú technológie tou najnebezpečnejšou zbraňou. Ak si váš partner berie telefón všade so sebou, k jeho odomknutiu potrebujete heslo, a keď ho chcete použiť, berie vám ho z ruky, je vysoko pravdepodobné, že pred vami niečo skrýva.




2. Často sa sprchuje




Sprchuje sa váš partner ihneď po príchode domov, hoci to predtým nikdy nerobil? Pokiaľ nezačal navštevovať fitness centrum v blízkosti vášho bydliska, potom zo seba zrejme chce zmyť vôňu sexu alebo napríklad cudzieho parfumu.


Veci, ktoré môžu pomaly a nenápadne zničiť nový vzťah
Väčšina ľudí sa stará o nový vzťah v rukavičkách. Urobia, čo druhému na očiach vidia, snažia sa prejavovať náklonnosť a častokrát robia veci, aké by za normálnych okolností nerobili. Napriek tomu existuje časovaná bomba, ktorá môže nový vzťah... Čítať ďalej
24 | 01 | 2021 | Timotej Dudka



3. Zmena návykov




Pracuje do neskorých hodín, hoci tomu tak nikdy predtým nebolo? Začal cez víkend behať, ale na jeho postave sa to nijak nepodpisuje? Ak váš partner z ničoho nič zmenil svoje koníčky a na vine nie je žiadny jeho kamarát, zbystrite!


4. Vzhľad na prvom mieste




Kým s vami nosí vyťahané staré oblečenie a je mu zaťažko sa oholiť, a zakaždým, keď opúšťa dom bez vás, je dokonale upravený, navoňavkovaný a doslova žiari? Potom je na čase odhaliť, kde je pes zakopaný.




5. Nepozerá sa vám do očí




"Ak sa muž cíti previnilo, robí mu problém pozerať sa svojej žene do očí," hovorí odborníčka Tracey Foxová pre portál Daily Mail.


Ako muži a ženy pristupujú k základným vzťahovým otázkam
Vzťahy sú rovnako dôležité pre mužov aj pre ženy. To ale automaticky neznamená, že sa k ich rôznym aspektom stavajú obe pohlavia úplne zhodne, píše portál Novinky.cz. Ako sa pozerajú na základne vzťahové otázky? Čítať ďalej
23 | 01 | 2021 | Timotej Dudka



6. Zmena v sexuálnom živote




Ak sa vo vašom intímnom živote niečo zmenilo, odhaľte pravú príčinu. Niektorí muži, ak uspokojujú svoje potreby inde, už nemajú chuť byť aktívny doma. Iní naopak zvýšia svoju sexuálnu frekvenciu, aby sa vyhli podozreniu.






7. Inak vonia




Obzvlášť ženy sú na vône veľmi citlivé. Ak teda z partnera cítite cudzí parfum alebo napríklad telové mlieko, je najvyšší čas vyložiť karty na stôl.




8. Prebudený inštinkt




Ženy sú veľmi empatické a často dokážu vycítiť, keď sa v ich živote deje niečo inak. Ak máte zo svojho partnera zvláštne pocity a vaša intuícia pracuje na plné obrátky, skúste sa s ním na rovinu porozprávať. Je pravdepodobné, že príčina problému môže byť aj iná ako nevera. Vy sa ale aspoň zbavíte nepríjemného pocitu a váš vzťah bude zase úprimný.


Často nevypovedané vlastnosti, ktoré muži u žien veľmi ocenia
Snáď každý človek má potrebu s niekým zdieľať svoj život, deliť sa o svoje úspechy, riešiť vlastné prehry. A každý má svoje priority, aké by mal náprotivok spĺňať. Niektoré sa omieľajú stále dokola, iné sú počuť málokedy. Čo by podľa mužov mala... Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Timotej Dudka