Novinárka zo SME obhajuje trestnú činnosť. Len pre to, že ju páchajú „neprispôsobiví“
25 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová

Zuzana Kovačič Hanzelová, ktorá sa už v minulosti blysla tým, že obhajovala pedofilov, ktorých obhajovalo médium pre ktoré píše, zas šliapla vedľa. Tentokrát obhajuje trestnú činnosť páchanú menšinou v lesoch. Príspevok zverejnila na sociálnej sieti. 


Je zaujímavé sledovať, ako reagujú liberáli, keď sa stretnú dve témy, ktoré potrebujú obhájiť obe. Pre novinárku zo SME Hanzelovú Kovačičovú, pre ktorú je ekológia náboženstvom, nastala ťažká dilema. Marginalizovaná skupina ničí les. Aký postoj zaujať? Nuž, jedna téma musí ťahať za kratší koniec. Čierneho Petra si vytiahlo životné prostredie.

Novinár Šimečka zľahčoval smrť generála Lučanského, teraz obviňuje Putina, že chce zabiť Navaľného
24 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová


Hanzelová Kovačičová naráža na status Polície SR na Facebooku o Rómoch z osady, ktorí ničia lesy a kradnú drevo. Polícia sa pochválila svojím úlovkom. Napísali: „ZOBRALI SI DREVO Z LESA, PRICHYTILI SME ICH PRIAMO PRI ČINE.“

K téme Kovačičová napísala: „Polícia SR opäť na stope závažných zločinov. Chytá Rómov z osady, ktorí by bez dreva v chatrčiach umrzli. Gratulujem,“ dodala sarkasticky. Všimla si aj diskusiu a vybrala z nej to, čo sa jej hodilo. Informuje: „V diskusii im ľudia nakladajú, že majú chytať tých, čo na rúbaní dreva zarábajú milióny.“ Apropo, to takýto fejsbučikový rasistický fotoshootig robí polícia bežne so zlodejmi alebo len s chudobnými Rómami, na ktorých si trúfa?“ zakončila svoj pobúrený status novinárka.

Novinárka už s komentármi na Facebooku má svoje skúsenosti. Svoje si "zlizla", keď po sérii článkov o sexuálnom zneužívaní mladých, začala zrazu pedofilov obhajovať – po tom, ako ich začalo hájiť SME pre ktoré píše. Denník SME vtedy vyslovene pobúril verejnosť, keď napísal, že pedofili nie sú zločinci a obhajobe deviácie, ktorá je obrovským celosvetovým problémom, venovali niekoľko článkov. Novinárka vtedy nestíhala odpisovať pobúreným komentujúcim na svojom profile.

„Niektorí novinári sa stanú nedotknuteľní nadľudia,“ perlí Milan Uhrík
Do niektorých slovenských novinárov, ale aj do ministerky Milanovej, sa rozhodol kopnúť si europoslanec Milan Uhrík. Čo však svojím statusom chcel zakryť? Žeby rozkol v jeho strane? Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.