Matovič si myslí, že môže pokojne spávať. Omyl! hovorí Drucker
25 | 01 | 2021 I Michal Filek

Exminister zdravotníctva Tomáš Drucker si myslí, že ak by Matovič splnil to, čo pred voľbami sľúbil a platil by zákon o hmotnej zodpovednosti politikov, koalícia by si nedovolila vyhadzovanie peniaze za nezmyselné celoplošné testovanie. Píše to na facebooku. 




"Ak by platil prísny ZÁKON O HMOTNEJ ZODPOVEDNOSTI POLITIKOV, ktorý patril medzi najväčšie kalibre Matovičovych predvolebných sľubov, aj premiér by si dobre rozmyslel, či bude tvrdohlavo vyhadzovať peniaze na svoje nezmyselné celoplošné testovacie manévre a jeho koaliční pritakávači by si dva krát rozmysleli, či mu takéto rozhadzovanie ľahkomyselne odmávajú, aby mali od neho chvíľku pokoj a nemuseli “ísť hroby kopať”." Rozhadzujú peniaze, aby urobili Matovičovi radosť.






Samozrejme, dnes, podľa Druckera,  Matovičovi takýto zákon nechýba.






"Dobre vie, že by strčil hlavu do “oprátky”. Matovič si myslí, že môže kľudne spávať. Omyl, funkcia nie je doživotná, aj keď sa tak predseda vlády správa."





Blaha: "Gratulujem pán premiér. Znásilnili ste Slovensko, aby ste si strelili do vlastnej nohy!"
Ľuboš Blaha na sociálnej sieti opäť kritizuje postoj a správanie tzv. mienkotvorných médií. Zámienku mu k tomu dala redaktorka TV Markíza, ktorá na tlačovke strany SMER Robertovi Ficovi povedala, že nesúhlasí s jeho argumentáciou. Vrátil sa tiež... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Michal Filek