Belousovová: "Čo všetci šalejú okolo Navaľného? Stačí si spomenúť na potlačenie protestov na Slovensku"
25 | 01 | 2021 I Michal Filek

Anna Belousovová na sociálnej sieti pripomenula, ako brutálne, za pomoci gumových projektilov a vodných diel, zakročila slovenská polícia proti demonštrantom protestov Gorila a proti vláde Igora Matoviča. Urobila tak v súvislosti s tým, ako vraj demokrati šalejú kvôli protestom proti uväzneniu Navaľného. 




"Ja sa divím, čo všetci "demokrati " šalejú okolo uväznenia Navaľného a potlačenia protestov za jeho prepustenie. Západ by za to mal Rusko chváliť a nie sankcionovať. Veď Rusko takto nasleduje príklady vzorových demokracii , akými sú USA, Francúzsko, Nemecko a ďalšie," píše Belousovová.




Bývalá politička pripomína, že v týchto a ďalších štátoch tzv vyspelého západu je predsa normálne ďaleko brutálnejšie postupovať proti protestujúcim občanom. Pre príklady nemusíme vraj  ísť ani ďaleko.



"Stačí si spomenúť na potlačenie protestov na Slovensku pomocou gumových projektilov a vodných diel. Všetko sa to dialo v časoch "vzorovej demokracie", veď to bolo v čase vlád vrátane tejto, ktoré majú ochranu Veľkého brata a učiteľa "demokracie".




Belousovová dokladá fotky, ktoré nie sú z Moskvy, ale zo Slovenska, "z protestov proti Gorilám v politike a proti Matovičovi a jeho vláde diletantov a lúzrov".



„Veľká nespokojnosť ľudí je debakel vládnej koalície a najmä premiéra,“ myslí si Erik Tomáš
Na Slovensku v boji s pandémiou už nejde o politiku, ale o životy. Myslí si to poslanec za Hlas-SD Erik Tomáš, ktorý to vytkol premiérovi a celej vláde. Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.