Dara Rolins je po ďalšej plastike nosa. Mnohí fanúšikovia ju nespoznávajú (FOTO)
24 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Dara Rolins (48) sa netají kozmetickými úpravami. K zväčšeniu pŕs a pravidelným aplikáciám botoxu medzi obočie pribudla aj operácia nosa. Speváčka ju pristúpila, keď sa jej začala ničiť nosná priehradka. Mnohí ju nespoznávajú, píše portál iDnes.


Ďalšiu úpravu sa Dara Rolins rozhodla podstúpiť vlani na jeseň. Pätnásť rokov po prvej operácii nosa sa speváčke začala ničiť nosná priehradka, ktorú bolo potrebné opraviť. Zákrok podstúpila v ukrajinskom Kyjeve.

S výsledkom zákroku je speváčka spokojná, mnohí ľudia na Instagrame ju však ako po každom priznanom zákroku ostro kritizujú. Pri Dariných fotografiách a videách sa objavujú často až nenávistné komentáre.



"O chvíľu ťa nikto nespozná. Už si, preboha, nič nepichaj do ksichtu, vyzeráš úplne inak. Obočie iné, vlasy tiež, teraz aj nos. A to sa sama sebe takto páčiš? Si už celá umelá," píše používateľka sociálnej siete.

"Preboha, čo sa vám to stalo s nosom? Ten sa naozaj nepodaril! Na čom asi frčal ten lekár, čo ju mal na stole, že jej urobil taký veľký frňák? To nepochopím," píše iný.

Nájdu sa však aj takí, ktorí sa speváčky zastávajú. "Pochopte, že nos sa hojí niekoľko mesiacov. Toto nie je jeho finálna podoba," vysvetľuje užívateľ.

Dara Rolins pod paľbou kvôli nahote
Mnohé ženy by za jej postavu vraždili. Dara Rolins (48) už niekoľko rokov tvrdo maká na svojej postave a tak je pochopiteľné, že sa svojim telom rada pochváli aj na sociálnych sieťach. To niekedy môže vzbudiť aj negatívne reakcie, píše portál... Čítať ďalej
26 | 12 | 2020 | Timotej Dudka