Dara Rolins pod paľbou kvôli nahote
26 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Mnohé ženy by za jej postavu vraždili. Dara Rolins (48) už niekoľko rokov tvrdo maká na svojej postave a tak je pochopiteľné, že sa svojim telom rada pochváli aj na sociálnych sieťach. To niekedy môže vzbudiť aj negatívne reakcie, píše portál Aha!.


"Byť nahá ma baví. Vždy sa mi páčila vkusne prezentovaná nahota. A chcem povedať, že tieto veci sa vekom príliš nemenia. Sex ma baví viac než kedykoľvek predtým a výhodou zrelého veku je, že mi nepríde divné o tom hovoriť. A už vôbec necítim jediný limit alebo povinnosť k svojej intimite spôsobenú faktom, že som mama. Som v prvom rade žena. A nech sa to niekomu páči, alebo nie, chcem si to užiť," napísala nedávno na svojom Instagrame speváčka.



Dara Rolins má veľa faúšikov na sociálnych sieťach kvôli hudobnej tvorbe, ale práve aj kvôli jej sexi fotkám, ktoré zdieľa naozaj často. Kým niekomu sa jej snímky viac ako páčia, iným jej stále vystavovanie na internete príde trápne.

"Ja neviem, stále vysmiata (umelo) alebo polonahá. Na mňa už je to moc a často," napísala podľa expres.cz jedna zo sledujúcich Dary a niekoľko kritikov s názorom súhlasilo. Namiesto toho, aby tento komentár Rolins mrzel, rozhodla sa pre rýchlu a drsnú odpoveď.

"Zlato, je toľko iných interpretiek, ktoré môžeš v pokoji a bez týchto nervov, čo ti robím, slobodne sledovať. Smelo do toho," odpovedala na kritický názor speváčka, ktorá má svoje nahé telo rada.

Sekera Studenková: Mladší manžel musí zniesť naozaj veľa!
Zdena Studenková sa neradí medzi ženy, ktoré si svojho mladšieho partnera nekriticky rozmaznávajú. Ako jej manžel Braňo Kostka (48) prezradil, keď na to príde, vie byť na neho herečka veľmi tvrdá, píše portál Aha!. Čítať ďalej
26 | 12 | 2020 | Timotej Dudka