Ako sa dá poraziť NATO? Nasaďte slovenskú armádu, radí Hlina
24 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.
"Viete, ako sa dá poraziť najsilnejšia vojenská aliancia NATO? Tak, že ženijnú podporu vojsk zveríte slovenskej armáde,“ komentuje v statuse  stavbu mosta cez Hornád medzi Kysakom a Veľkou Lodinou, ktorú naša armáda žalostne nezvládla, dnes už bývalý politik Alojz Hlina.

Premostenie medzi Kysakom a Veľkou Lodinou v okrese Košice-okolie, ktoré stavali ženisti zo Serede spoločne s hasičmi zo Záchrannej brigády HaZZ v Humennom pre autá a chodcov otvárali iba v pondelok, no kovové časti sú už po pár dňoch prevádzky odtrhnuté, v strede konštrukcie je diera a drevo je zhnité.



Most prišli slávnostne otvoriť dvaja ministri za OĽaNO osobne. „Kamier tam bolo toľko, ako keby dokončili diaľnicu do Košíc, už len vojenská dychovka chýbala,“ píše Hlina a pripomína, že po krátkom čase sa zistilo, že bol postavený zle, ba že pri jeho stavbe použili zhnité dosky.

„To nie je ani tak komédia, ako aj možné všeobecné ohrozenie,“ myslí si bývalý šéf KDH a na samý záver opäť uštipačne dodáva: „Aká vládna premiérska strana, akí jej ministri, taký most...“

„Bol to podvod. Krajina je v rukách politickej strany so 45-timi členmi,“ kričí Hlina smerom k OĽaNO
Rozkol v ĽSNS si všimol aj v súčasnosti už expolitik a bývalý šéf KDH Alojz Hlina. Našiel v ňom však paralelu s premiérovým OĽaNO, do ktorého si s radosťou kopol. Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.