Sú naši ministri vydieraní? Igor Bukovský im podáva pomocnú ruku (VIDEO)
22 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Sú naši ministri vydieraní? Táto otázka bola hlavnou témou ďalšieho videa odborníka a lekára Igora Bukovského, v ktorom sa vyjadruje na adresu slovenských politikov.


Touto otázkou Bukovský reagoval na celoplošné testovanie na Slovensku. Okrem toho, že s ním nesúhlasí ani on sám, odmietala ho totiž i vláda, ktorá celoplošné testovanie nakoniec prijala.



Bukovský tak ministrom poslal jasný odkaz: „Keďže ste nám celý týždeň odkazovali, že nemôžete súhlasiť s celoplošným testovaním, ale nakoniec ste s ním súhlasili, javí sa mi to, ako keby ste boli vydieraní. Ako keby vás niekto dokázal nejakým spôsobom donútiť a súhlasiť s tým nezmyslom, s ktorým ste nechceli súhlasiť. V politických debatách ste nám to signalizovali. Takže ak vás, páni ministri a pani ministerky, ktokoľvek vydiera alebo núti konať v rozpore so svojím svedomím, predstúpte s tým pred nás a my vám pomôžeme,” vyzýva politikov videu na YouTube Bukovský.

Igor Bukovský: Po verejných masakroch na moju osobu so mnou odborníci nechcú komunikovať! (VIDEO)
Lekár, odborník a výživový poradca Igor Bukovský (55) je poslednú dobu takmer všade. Vyjadruje sa k pandemickej situácii a natáča rôzne videá na sociálne siete. V jednom z nich uviedol dôvod, prečo nepozýva do svojej relácie aj nejakých hostí,... Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Timotej Dudka