"Naši ľudia" zarábajú u Matoviča státisíce, hovorí Šutaj Eštok
21 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Poslanec Národnej rady Slovenskej republiky si tiež všimol "náhody" v tom, ako si niektorí finančne zrazu prilepšujú, dokonca, podľa neho  je až "čarovné, aké "náhody" sa za tejto vlády dejú.


Poslanec parlamentu Matúš Šutaj Eštok uverejnil v statuse na sociálnej sieti ostrú kritiku vlády.

Reprofoto status FB (@Matúš Šutaj Eštók)


"Blízky spolupracovník premiéra dostal od rezortu OĽaNO dotácie za takmer 400-tisíc eur." (Pozn. red. HD, podrobnejšie o tom píšeme v článku na konci tohoto textu.)

"Robili to od začiatku, len si spomeňme na prípad advokáta Miškoviča - poradcu ministra financií Hegera, ktorý v rezortoch OĽaNO získal zákazky za vyše milióna eur. Systém "našich ľudí" funguje. Akurát, že pred voľbami sľubovali opak." Pripomína poslanec.

"PS: Projekty "Chrániš prírodu – chrániš seba" za bezmála 193 tisíc eur a "Storočný strom" za 176 tisíc sú zjavne pre vládu dôležitejšie ako krachujúce podniky, hotely a reštaurácie, tisíce prepustených ľudí bez práce, ako obedy pre deti v školách a škôlkach, či ako trináste dôchodky pre seniorov." Dodáva v statuse na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok.

Matovičov človek dostal od štátu "nechutne veľkú dotáciu" na svoje projekty
"Premiér chcel mať z bývalého redaktora RTVS hovorcu, Pavol Kalinský krátko nato dostal takmer 390-tisíc eur na svoje projekty." Až šokujúco znie táto informácia, ktorú zverejnil popredný denník. Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Ivan Brožík