Vdovec Otto Weiter po prepustení z psychiatrie: Ako to tam zvládal?
20 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

V polovici júla minulého Otto Weiter (65) nečakane ovdovel, keď mu v spánku zomrela jeho žena Andrea. Kvôli zhoršenému zdravotnému stavu skončil aj na psychiatrii a v markizáckej relácii Reflex teraz prezradil, ako to tam zvládal.


Rok 2020 je označovaný ako ten "najhorší" pre mnoho ľudí. Pre speváka Otta Weittera to však platilo dvojnásobne. Po úmrtí milovanej manželky Andrey skončil aj na psychiatrickej liečebni. Aké to tam bolo?

https://www.hlavnydennik.sk/2020/07/19/spevak-otto-weiter-65-v-slzach-nahla-smrt-manzelky-%e2%80%a0-47-pricina-nie-je-jasna/

„Stretol som tam aj také prípady, že dovidenia. Keď sa totiž povie psychiatria alebo psychologická klinika, tak všetci hneď vidia kazajku - to je úplná hlúposť. Je pravda, že pre mňa to bolo veľmi stresujúce, pretože tam neboli žiadne hry, nebolo tam nič. Mohol som tam chodiť po chodbe 10 metrov tam a späť alebo si ľahnúť do postele a v nej čakať na raňajky, obed alebo večeru,” prezradil vdovec Weiter v minulotýždňovom Reflexe.

Spevák dokonca prezradil, že zo psychiatrickej liečebne začal písať knihu inšpirovanú príbehmi pacientov. Spevákovi však v rozhovore vyžaroval úsmev z tváre, a tak veríme, že sa zo smrti milovanej Adrejky pomaly, ale iste dostáva...

https://www.hlavnydennik.sk/2020/08/23/otto-weiter-mesiac-po-smrti-manzelky-%e2%80%a047-uz-ma-za-nu-nahradu/