Belousovová: „Žiadna slobodná súťaž politických strán neexistuje. Existuje len súťaž peňazí!“
20 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Bývalá predsedníčka SNS Anna Belousovová si tentokrát zobrala na paškál šéfa našej diplomacie. A vykričala mu toho naozaj dosť.


Zahraničnou verejnou mienkou v pred pár dňami rozvíril návrat ruského opozičného politika Alexeja Navaľného z Nemecka domov, jeho následné zatknutie na letisku a uväznenie. Tento krok ruskej vlády neobišli nielen naši vládni predstavitelia, ale ani expolitička Anna Belouovová.
Korčok mlčal keď vo väzení za podivných okolností zomrel Lučanský

Bývalá predsedníčka SNS sa na sociálnej sieti veľmi rady vyjadruje prakticky ku všetkému, čo hýbe nielen našou, ale aj medzinárodnou politickou scénou. Vo svojom statuse tak urobila aj teraz, pričom ju zaujala najmä reakcia ministra zahraničných vecí Ivana Korčoka na zatknutie Alexeja Navaľného po jeho návrate do Ruska. „Miesto Alexeja Navaľného je v slobodnej a bezpečnej politickej súťaži a nie vo väzbe, vyjadril sa pán minister. Skoro by ma to pobavilo, ak by to, čo predviedol pán minister nebol vrchol pokrytectva hodný politického žoldniera bez hanby a svedomia,“ píše hneď v úvode Belousovová, ktorá vzápätí upriamuje pozornosť na osobou nášho šéfa diplomacie.



„Hovorí to človek, ktorý bol v 90- tých rokoch, v čase Mečiarovej vlády hovorcom ministerstva zahraničných vecí a v časoch ministra Lajčáka - nominanta Smeru - bol jeho štátnym tajomníkom a neskôr veľvyslancom v USA. Teraz zastáva pozíciu ministra vo vláde Matoviča. Toho istého Matoviča, ktorý predošlú vládu označuje ako mafiánsku. Asi vie, prečo z tejto vlády „prevzal“ a povýšil práve veľvyslanca spoza Atlantiku... O demokracii a ľudských právach poúča iných člen vlády SR, ktorý mlčal, keď v slovenskom väzení za podivných okolností zomrel bývalý policajný prezident,“ píše vo svojom statuse Belousovová.

Belousovová: "Ako Mečiara položila smrť Remiáša, Matoviča položí smrť Lučanského"
Anna Belousovová o sebe nechala opäť počuť. Na facebooku uverejnila status: "Mečiara položila smrť Remiaša, Fica smrť Kuciaka a Matoviča položí smrť Lučanského. Rozprúdila tým veľmi živú diskusiu. Čítať ďalej
06 | 01 | 2021 | Michal Filek

O demokratickej a slobodnej politickej súťaži básní politický žoldnier

Podľa bývalej šéfky národniarov je najsmiešnejšie a zároveň najcynickejšie, že o „demokratickej a slobodnej politickej súťaži“ básní politický žoldnier, ktorý musí veľmi dobre vedieť, že žiadna demokratická a slobodná politická súťaž politických strán v tých tzv. vyspelých demokraciách neexistuje! „Existuje len súťaž peňazí, ktoré „politické pozadie“ napchá do politických figúrok. A tie im potom slúžia. Pán minister veľmi dobre vie, že takto to chodí u nás, v Amerike aj v celej Európe. Takže si mohol odpustiť tu povinnú jazdu poúčania na adresu Ruska. Ani tu ani tam nespadli z čerešne na hlavu, aby verili na nejakú vzorovú demokraciu západného typu. Zvlášť po tom, čo sme videli ten americký cirkus okolo volieb prezidenta,“ dodáva v samom závere svojho statusu Belousovová.

„Slovensko sa nachádza v právnom rozklade,“ soptí znechutená Belousovová
Situácia, keď do Národnej rady mohli prísť voliť aj pozitívni poslanci či takí, ktorí boli v karanténe, nenechala chladnou ani expolitičku Annu Belousovovú. Čítať ďalej
29 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.