Vojna modeliek: Verešová sa ostro pustila do Krainovej!
19 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Modelky Simona Krainová (47) a Andrea Verešová (40) nemajú zrovna priateľský vzťah. Obe priliali olej do ohňa, keď si pod svojimi instagramovými príspevkami rypla jedna do druhej, píše portál Aha!.






Nie je žiadnou novinkou, že sa modelka Simona Krainová rada chváli svojou stále dokonalou postavou. Bodaj by nie - tri roky pred päťdesiatkou mať postavu ako lusk nie je samozrejmosťou. Krátko nato sa však zdvihla vlna pochýb, či je poprsie modelky skutočne prírodné, ako sama tvrdí. Krainová akékoľvek chirurgické úpravy popiera. Hovorí, že takýto zákrok nepotrebuje. Pri jednej reakcii na komentár si stihla rypnúť do Andrey Verešovej.

"Neklamem svojim fanúšikom ako tu spomínaná kolegyňa," narážala na Verešovú v diskusii pod fotografiou Krainová. Tá sa chytila ​​stebla, keď jedna fanynka spomenula "nepriznanú plastiku" slovenskej krásky, ako píše denník Expres.cz.



Verešová na túto poznámku reagovala tak, že sa sama pochválila fotkou z dovolenky, ktorú trávi v Dubaji. Aj pod jej príspevkom si fanúšikovia neodpustili poznámku o Krainovej.

"A čo si myslíte, páči sa to Simonke K.," napísal pod fotku jeden zo sledujúcich. Všetky podnety k väčšej diskusiu však Verešová rýchlo, avšak ostro uťala. "Neviem, nesledujem ju. Táto žena už ma dávno nezaujíma," odvetila odmerane Verešová. Hoci si všeobecne nemôžu prísť na meno, medzi modelkami to vrie čím ďalej, tým viac.

Andrea Verešová po kauze s porno videom: silné slová o pomste
Nikto sa nečuduje Andree Verešovej, že sa rozhodla zmiznúť do cudziny, aj keď koronavírus cestovanie značne komplikuje. Potrebovala totiž uniknúť kauze okolo videí, ktoré unikli do sveta. Teraz už modelka hovorí o pomste, informuje portál... Čítať ďalej
10 | 01 | 2021 | Timotej Dudka