Taraba: Súčasná vláda urobila z ľudí vazalov vo vlastnom štáte
19 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Nezávislý poslanec Tomáš Taraba tvrdí, že KDH nepodporuje referendum o predčasných voľbách preto, lebo jeho politici sú na strane súčasnej vlády, píše na sociálnej sieti.


Strana Hlas-SD sa asi najviac chystá na referendum o predčasnom konci súčasnej vlády, pričom jej snahu podporuje aj nezávislý poslanec Národnej rady Tomáš Taraba. Na to, prečo snahu o referendum nechce podporiť mimoparlamentné KDH má však jasný názor.
KDH má veľa svojich ľudí na lukratívnych postoch

Svoj názor na KDH a referendum o predčasných voľbách vyjadril Tomáš Taraba, predseda Kresťanskej demokracie za život a prosperitu – Aliancia za rodinu, ktorý sa do parlamentu dostal cez ĽSNS, vo svojom statuse na sociálnej sieti uviedol: „To, že KDH nepodporuje referendum o predčasných voľbách, myslím si, že je logické. KDH má veľa svojich členov vo vláde na rôznych lukratívnych postoch na ministerstve zdravotníctva a sociálnych vecí. KDH je mimoparlamentná strana, ktorá je súčasťou vlády a pri týchto veciach asistuje.“ Podľa Tarabu to, že KDH dostalo pozvánku byť v petičnom výbore a ako prví to odmietli, je len potvrdením, že sú na strane tejto vlády, ktorá zatvára kostoly, nepúšťa detí do škôl, ľudí urobila vazalmi vo vlastnom štáte cez porušovanie ich základných práv a slobôd.



„Ak sa KDH nedokáže postaviť proti vláde, ktorá sa prizná, že zabila 4 300 ľudí len v decembri, tak je to vidieť, akú relatívnu hodnotu má život len preto, aby si Milan Majerský ako župan nepohneval liberálnu koalíciu SaS a OĽANO, ktorej spoločným kandidátom sa stal v Prešove. Toto nie je referendum Pellegriniho, ale nespokojných, ochudobnených a utláčaných občanov. Výhovorky lebo Pellegrini sú na takej istej úrovni ako boli výhovorky lebo Mečiar pri vzniku Slovenskej republiky,“ konštatuje vo svojom statuse Taraba.

Taraba: Sulík sa len hrá na bojovníka proti Matovičovým nezmyslom
Opozičný poslanec Tomáš Taraba v príspevku na sociálnej sieti uviedol, že minister hospodárstva Richard Sulík to hrá na dve strany a kritizoval falošnú hru strany SaS. Čítať ďalej
14 | 01 | 2021 | Marek Molnár