Sexom proti stresu: tieto aktivity vás zaručene vytrhnú zo zlej nálady
19 | 01 | 2021 I Marek Molnár

Našu túžbu po milovaní ovplyvňuje veľa vecí a jednou z nich je samozrejme tiež stres. Je to ale práve sex, ktorý vám od neho môže pomôcť, informuje portál Blesk.


Keď ste v strese, tak asi moc chuť na erotické hry nemáte, ale skúste sa prekonať. Niektoré polohy, ktoré dôverne poznáte, môžu s malou zmenou znamenať veľkú úľavu od psychického napätia. Ďalším plusom je aj to, že vaša iniciatíva poteší aj partnera.

Prekonajte nechuť

Stres je zabijakom libida aj vzťahu. Často znižuje túžbu a tiež prispieva k hádkam a nedorozumeniam. Ak sa ho chcete účinne zbaviť, začnite sa oddávať sexu. Pokiaľ ho zakončíte orgazmom, budete sa cítiť ešte lepšie. Aby ste dostali z hlavy všetko, čo vás ťaží, musíte si vytvoriť príjemnú atmosféru. Večer si doprajte pohár dobrého vína, pustite si niečo pekného v televízii, alebo sa choďte prejsť. Znie to banálne, ale tieto jednoduché recepty fungujú.

Sex vám prospieva

Pravidelný sex má pozitívny vplyv nielen na znižovanie stresu, ale aj na znižovanie krvného tlaku. Bolo potvrdené, že ľudia, ktorí majú pravidelný pohlavný styk, zvládajú stres ďaleko lepšie ako tí, ktorí majú sexu málo alebo vôbec. Štúdia sa tiež zaoberala vplyvom sexu na krvný tlak. Vedci došli k záveru, že tí, čo sa pravidelne milujú, majú lepší krvný tlak, pretože sa im počas sexu zvýši tepová frekvencia.

Sexuálne úrazy, ktoré sa museli riešiť na pohotovosti. To by ste nevymysleli!
Ľudia si často rozprávajú sexuálne historky, ktoré za život zažili, avšak existujú aj bolestivé a trápne zážitky, o ktorých nikto hovoriť nechce. Teraz nepríjemné historky opustili steny ordinácií a doktori ich dostali na verejnosť, informuje... Čítať ďalej
18 | 01 | 2021 | Marek Molnár


Pekne na štyri

Keď už dôjde na samotný sex, môžete vyskúšať rôzne polohy. V jednej z nich je žena jednoznačne submisívna, teda podriadená partnerovi, ktorý sexuálny akt vedie. Avšak je to jedna z najviac "úchylných" polôh, ktorú milujú nielen muži, ale aj ženy. Pri tejto polohe je preniknutie penisom zvlášť silné. Máte dve možnosti. Buď si kľaknite na všetky štyri, alebo sa položte na brucho, vystrčte zadoček a nechajte partnera preniknúť. Čo vám pomôže k uvoľneniu, je, keď vám partner bude stimulovať análny otvor alebo klitoris. Jednou rukou vás pridrží za bok a druhou vsunie pod vás. Alebo sa môžete pohrať s klitorisom sama.

Spermie ako antidepresívum

Muži prehĺtanie semena ženou milujú, veľa žien to však nenávidí. Mali by ste však vedieť, že nedávny výskum, ktorý prebehol na štátnej univerzite v New Yorku, prišiel s tým, že mužský ejakulát pôsobí na ženské pohlavie ako antidepresívum. V jednej priemernej dávke je totiž obsiahnuté súčasne niekoľko typov hormónov, ktoré pozitívne ovplyvňujú náladu.

NAJ polohy, ktoré sa dajú robiť aj pod perinou -to sa vám môže v zime hodiť
Nie že by tá tohtoročná zima bola zatiaľ extrémne studená, ale práve teploty okolo nuly sú tie, ktoré vás donútia zaliezť pod paplón. My sme si pre vás pripravili pár polôh, ktoré sú na takéto situácie ako stvorené, informuje portál... Čítať ďalej
13 | 01 | 2021 | Marek Molnár