Sexuálne úrazy, ktoré sa museli riešiť na pohotovosti. To by ste nevymysleli!
18 | 01 | 2021 I Marek Molnár

Ľudia si často rozprávajú sexuálne historky, ktoré za život zažili, avšak existujú aj bolestivé a trápne zážitky, o ktorých nikto hovoriť nechce. Teraz nepríjemné historky opustili steny ordinácií a doktori ich dostali na verejnosť, informuje portál Blesk.


Štipľavá pohroma

"Raz som riešil prípad dvojice, ktorá prišla na pohotovosť s popáleninami. Muž sa totiž rozhodol potešiť partnerku orálnym sexom tesne potom, čo skonzumoval veľmi štipľavé jedlo. Možno sa to spočiatku mohlo zdať ako zaujímavý nápad, ale čo to naozaj žene spôsobilo, evidentne ani jednému z nich nenapadlo. Ľahké popáleniny intímnych partií určite neboli príjemné, práve naopak," uviedol lekár Gabe Wilson z južného Texasu.

Zlomený penis

"Raz ku mne do ordinácie prišiel muž, ktorý pracuje ako zametač ulíc. Prišiel s manželkou a s fraktúrou penisu. Manželke povedal, že narazil do stĺpu, ale mne bolo jasné, že takýto úraz si takto spôsobiť nemohol. Poprosil som manželku, aby odišla z miestnosti a muž sa mi priznal, že mal sex s prostitútkou. Penis sa uzdravil, ale či aj manželstvo, to si nie som istý," informoval Robert J. Hartman, urológ z Illinois.

NAJ polohy, ktoré sa dajú robiť aj pod perinou -to sa vám môže v zime hodiť
Nie že by tá tohtoročná zima bola zatiaľ extrémne studená, ale práve teploty okolo nuly sú tie, ktoré vás donútia zaliezť pod paplón. My sme si pre vás pripravili pár polôh, ktoré sú na takéto situácie ako stvorené, informuje portál... Čítať ďalej
13 | 01 | 2021 | Marek Molnár


Análny problém

"Počas kariéry chirurga som narazil na niekoľko zaujímavých objektov, ktoré uviazli pri sexuálnych hrách ľuďom v análnom otvore. Raz to bol ružový balónik, ale raz aj celý surový zemiak. Niekedy by ste jednoducho neverili, čo všetko ľudia použijú, aby si spestrili sex," vyhlásil plastický chirurg Joshua D. Zuckerman.

Pekelný strojček na zuby

"Prišiel ku mne do ordinácie mladý študent s neuveriteľne opuchnutým penisom, pričom po celej jeho dĺžke mal aj drobné odreniny. Po dlhom výsluchu z neho nakoniec vypadlo, že mu jeho spolužiačka poskytla orálne potešenie, ale háčik bol v tom, že mala na zuboch strojček. Tým doškrabala celý penis a taktiež spôsobila zápal. Antibiotiká nakoniec pomohli," poznamenal Robert J. Hartman.

Päť šokujúcich sexuálnych rekordov, ktoré vám vyrazia dych
Svetové rekordy sú výzvou na prekonanie našich obmedzení, pričom nás nútia dosiahnuť zdanlivo nemožných výkonov, avšak na druhej strane existujú aj rekordy, ktoré sú úplne hlúpe, ale taktiež fascinujúce a zábavné, ako napríklad najsilnejšia vagína... Čítať ďalej
10 | 01 | 2021 | Marek Molnár