Kliatba Kollárových ex pokračuje: Najnovšiu nehodu prekonala Balúchová!
18 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

S partnerkami Borisa Kollára to ide z kopca. Po autonehode šéfa parlamentu a Mirky Fabušovej či incidente Lindy Antal Rezešovej, pri ktorom ju zavalil kôň, prekonala nehodu na zľadovatenej ceste aj Barbora Balúchová, matka Kollárovho syna Alexandra, informuje portál Topky.


Konečne je vonku sneh a zima sa môže začať! Sánkovačky či guľovačky sú neoddeliteľnou súčasťou tohto ročného obdobia, čo na vlastnej koži pocítila Barbora Balúchová. Jej syn Alex, otcom ktorého je predseda Národnej rady SR Boris Kollár, ju však nevytiahol na sánky, ale rovno na bicykel!

Barbora však nemala zrovna vhodnú obuv na zľadovatenú cestu, a tak pri tom, ako cupkala za synčekom, padla. Hneď dvakrát, dokonca si aj vyrazila dych. „U** nie sú momentálne najvhodnejšie na prechádzku. Dvakrát pád, jedenkrát vyrazený dych," napísala Barbora na Instagrame.



Vyrazený dych však nie je jediný následok jej nehody. Odnieslo si to aj koleno, ktoré jej nepekne opuchlo. „Tak kolienko asi dostalo zabrať viac, ako som si myslela. A, bohužiaľ, len horšie a horšie. A to mám cez týždeň toľko roboty, že neviem, čo spravím," píšu o Balúchovej trampotách Topky.

Vážnu nehodu mala aj ďalšia ex Borisa Kollára: "Zostala som v bezvedomí, so zapadnutým jazykom"
Na expriateľky poslanca Borisa Kollára akoby niekto zvalil kliatbu! Linda Antal Rezešová mala vážnu nehodu, pri ktorej jej išlo o život! Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Timotej Dudka