Vážnu nehodu mala aj ďalšia ex Borisa Kollára: "Zostala som v bezvedomí, so zapadnutým jazykom"
01 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Na expriateľky poslanca Borisa Kollára akoby niekto zvalil kliatbu! Linda Antal Rezešová mala vážnu nehodu, pri ktorej jej išlo o život!


"Dnes som nepríjemne spadla pod kobylu a zachytila ma kopytami. Zostala som v bezvedomí, so zapadnutým jazykom. Dušan Sabo mi vytiahol jazyk a zavolal záchranku. Prebrala som sa až v sanitke a potom zase, až keď mi šili bradu," napísala podľa Nového Času Rezešová na sociálnych sieťach, pričom zverejnila aj video z incidentu.

 

Rezešová však nestráca optimizmus: "Som celá dobitá, ale mohlo to byť aj horšie," napísala s dodatkom, kde ďakuje personálu nemocnice v Dunajskej Strede či šamorínskej záchrannej službe.

Životohrozujúci incident pritom nastal len dva mesiace po autonehode Borisa Kollára, pri ktorom sedel v aute s jeho expriateľkou Miroslavou Fabušovou. Tá už sa z nehody zotavila a naďalej plní Instagram dráždivými fotkami. Kollár sa z autonehody zotavuje dodnes.

Kollárova nahá misska: S fixačným golierom po autonehode odhodila zábrany (FOTO)
Od vážnej autonehody Borisa Kollára (55) uplynuli už viac ako dva mesiace. Nehoda ho spája s niekdajšou Miss Universe Miroslavou Fabušovou (35), s ktorou v čase incidentu sedel v aute. Tá sa nedávno vyzliekla donaha a na Instagram pridala fotku s... Čítať ďalej
28 | 12 | 2020 | Timotej Dudka