Ďalší chirurgický zákrok? Čo si dala farmárka Karin "vylepšiť" tentokrát?
15 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Prešli len necelé dva roky od kedy Karin Dvořákovú (26) nevídame na televíznych obrazovkách. V roku 2019 za zúčastnila reality show TV Markíza Farma a už vtedy pôsobila skutočne výstredne. Avšak podľa jej príspevkov na sociálnych sieťach jej to akosi nestačilo. Rozhodla sa pre ďalší chirurgický zákrok?


Sledujúcich na Instagrame bývalej farmárky je stále viac a viac. Farma jej tak v pozornosti, ktorú si vyžadovala už počas reality show, skutočne pomohla.

Podľa jej najnovších príspevkov sa momentálne nachádza na dovolenke na Zanzibare, z kadiaľ zásobuje svoje sociálne siete. Na je príspevkoch je však vidieť niečo, čo jej od Farmy zdá sa "pribudlo" na tvári. Áno, reč je o jej obrovských perách, teda ešte väčších ako mala počas Farmy.

Karin Dvořáková / Instagram (@karinnett)


Ako sa zdá, bývalá farmárka podstúpila ďalší chirurgický zákrok na zväčšenie pier botoxom. Kam až bude Karin schopná zájsť s jej umelým "vylepšovaním" svojho tela?

Drsné slová Belohorcovej o novej vakcíne! Šírite strach a dezinformácie, pustili sa do nej fanúšikovia
Zuzana Belohorcová (44) pred pár dňami oznámila smrť amerického lekára, ktorý priviedol na svet jej syna Nevia (7). V príspevku na sociálnej sieti tvrdila, že zabiť ho malo očkovanie proti covidu. Netrvalo dlho a blondínka to schytala zo všetkých... Čítať ďalej
14 | 01 | 2021 | Timotej Dudka