Karel Gott dlhoval Leošovi Marešovi službičku a oplatil ju majstrovským spôsobom
14 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Ak niekedy k niekomu Leoš Mareš vzhliadal, bol to Karel Gott. Aj cez niekoľko ich stretnutí a priateľský vzťah mal k nemu moderátor príkladný rešpekt. Raz však Karla vytiahol z bahna a ten sa mu po rokoch majstrovsky odmenil, píše portál Šíp.


Na svoj vzťah k legendárnemu spevákovi moderátor a najslávnejší český influencer zaspomínal v relácii Blízke stretnutia. Mareš priznal, že vždy Karla obdivoval a bral ho ako legendu. Mal pred ním vraj akýsi stud, s čím sa mu dokonca niekoľkokrát zveril. A to aj po tom, čo sa trochu zblížili, si Leoš užíval každú sekundu času strávenú s ním.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/01/08/karel-gott-%e2%80%a080-katastrofa-vycitali-mu-ludia-pred-rokmi/

Leošovi sa dokonca podarilo to, aby božský Kája vystúpil na jeho koncerte a v kožuchu rapoval. Bol to vraj dokonca jeho nápad ako sa mu odvďačiť. Rok predtým mal totiž veľký koncert v O2 aréne, kde mu skolabovala technika a práve tento prenos nakrúcala televízia a malo sa vysielať na Vianoce.

Bolo treba natočiť časť koncertu znova a bol to práve Leoš, ktorý sa ponúkol, že divákom vysvetlí, čo sa stalo. Celú halu rozbúril a Gott si potom pochvaľoval, že to boli tí najlepší diváci, čo za celé turné mal. Dokonca ho čakalo standing ovation.

Leoš Mareš vraj vtedy vyliezol na pódium so slovami: "Priatelia, doteraz ste boli diváci, ale teraz ste spoluúčinkujúci. Na 34 kamier sa to natáča a stala sa taká a taká vec. Viem, že to bude znieť divne, ale my potrebujeme natočiť tie prvé tri pesničky znova." A uspel. Ľudia boli nadšení!

https://www.hlavnydennik.sk/2021/01/08/karel-gott-%e2%80%a080-katastrofa-vycitali-mu-ludia-pred-rokmi/