Blaha o Matovičovi: Nedovzdelaný pajác kope do odborníkov a rozdrapuje sa ako opitý štamgast v štvrtej cenovej
13 | 01 | 2021 I Petra Demková

Poslancovi Ľubošovi Blahovi sa nepáčia najnovšie vyjadrenia premiéra Matoviča, ktorý zaútočil  na vedcov. „Už dávno nestačí, aby odstúpil - ten pán (Matovič) bude jedného dňa súdený a odsúdený," napísal Blaha na Facebooku.


"Keď nedovzdelaný pajác kope do odborníkov a rozdrapuje sa ako opitý štamgast v štvrtej cenovej - z toľkej arogancie sa až krúti hlava. Pred dvoma dňami Matovič "nechutne tancoval na hroboch mŕtvych", keď obviňoval z ich smrti Sulíka a každého, kto je proti jeho celoslovenskému testovaniu. A dnes sú vraj všetci "hlupáci a on je lietadlo,“ napísal Blaha na margo premiérovho vyjadrenia, že slovenskí vedci sú "hlupáci, ktorí nechutne tancujú na hroboch mŕtvych".

Do vedcov, zdôrazňuje opozičný poslanec, kope práve ten, ktorý bez podvodu nevedel ani skončiť školu, „nadáva profesorom a doktorom do hlupákov. „...A keď sa ho spýtajú, či dodrží sľub a vráti magisterský titul, ktorý získal podvodom, tak sa zachechce a povie, že nie, lebo sa tak rozhodol,“ opisuje vyjadrenia premiéra Blaha.

"Testovanie je pokus o masové zabíjanie ľudí. Matovič si zaslúži celu v Prešove," tvrdí Blaha
Ľuboš Blaha sa v najnovšom statuse na facebooku obul do Igora Matoviča. Samozrejme, za tlačovú konferenciu, na ktorej podvečer ohlásil ďalšie hromadné plošné testovanie. Všetko je vraj totiž úplne naopak, ako tvrdil. Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | Michal Filek


Ľavičiar si zobral na mušku aj plány vlády opäť Slovákov celoplošne testovať. Upozornil, že už každý sa proti takémuto testovaniu postavil, vedci, odborníci, opozícia, médiá, aj Sulík. „Ostali mu (Matovičovi)  už len jeho svedkovia, ako minister Naď, ktorý by mu vo svojej chorobnej oddanosti odhlasoval aj genocídu,“ konštatuje Blaha.

Poslanec si všíma aj dianie okolo očkovania: „Na povrch presakujú informácie, že vláda chce zaviesť akési "očkovacie preukazy". Ak sa nedáš zaočkovať, tak ťa zbavia ľudských práv. Nebudeš môcť cestovať, pracovať, vychádzať von - môžeš akurát tak slobodne umrieť od hladu vo svojej obývačke. Horšie ako apartheid. Sloboda pre nich už nič neznamená. Nasilu vás otestovať, nasilu vás zaočkovať, nasilu vás segregovať - budete pochodovať ako v 30.rokoch v Tretej ríši. A ten, kto sa nepodvolí, príde o všetko. Sekajú hlava-nehlava,“ upozornil ďalej.

"Pani prezidentka, kde preboha ste v kľúčovej chvíli slovenských dejín?" pýta sa verejne Ľuboš Blaha
"Vážená pani prezidentka Zuzana Čaputová, mám na Vás stručnú a krátku otázku - kde, preboha, ste? Slovensko sa podľa medzinárodných štatistík prepadlo z hľadiska Covidu na posledné miesta, kolabuje ekonomika aj zdravotníctvo, papaláši si na... Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | Ivan Brožík


Známy ľavičiar upozornil aj na to, že úmrtie jeho otca má na svedomí vláda, pre svoje zlé rozhodnutia. Blahov otec zomrel cez sviatky na Covid, teraz poslanec prichádza s informáciou, že otca nakazili v nemocnici, pretože sa spoľahli na nespoľahlivé Ag testy. „Možno to boli tie, ktoré by nedal ani psom. Mne z toho vychádza jediné - kvôli štátu umierajú ľudia. Tisícky. Potvrdil to aj Matovič... Jeden z nich bol aj môj otec... A ja už zlyhania vlády beriem veľmi osobne,“ píše Blaha.





Blaha: Matovič kope do Lučanského a chráni "našich ľudí"
10 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová


Zlo, čo napáchal, sa nedá vyčísliť. Ale dá sa potrestať. Matovičova vláda pomaly ale isto končí - a po zločine príde trest,“ . Nie, už dávno nestačí, aby odstúpil - ten pán bude jedného dňa súdený a odsúdený. Zlo, čo napáchal, sa nedá vyčísliť. Ale dá sa potrestať. Matovičova vláda pomaly ale isto končí - a po zločine príde trest,“ uzatvára presvedčený ľavičiar.