Veľký comeback! Petr Čech by mal chytať za rezervný tím Chelsea
13 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Chystá sa návrat Petra Čecha do brány Chelsea? Je to možné! Podľa webu The Athletic si Čech zachytá za rezervný tím londýnskeho veľkoklubu v pondelok proti Tottenhamu, píše portál Nova.






Naposledy chytal Čech za Arsenal finále Európskej ligy v máji 2019. Po prehre 1: 4 ukončil kariéru a teraz pôsobí vo vedení tímu Chelsea. S londýnskym klubom stále trénuje, a v októbri bol dokonca dopísaný na súpisku pre Premier League, aby mal klub rezervu pre prípad, že by niekoľko brankárov naraz vypadlo kvôli koronavírusu.

Podľa The Athletic by sa však Čech mal naozaj dočkať návratu do brány Chelsea. Síce nie do áčka, ale aj štart za rezervný tím proti rezerve Tottenhamu by bol veľkým návratom.

Bežne za béčko Chelsea chytá Lucas Bergström, ale ten chytal v sobotu za tím do osemnásť rokov a podľa zdrojov The Athletic nechce Chelsea mladého Fína preťažovať, takže šancu údajne dostane Petr Čech.

Z Petra Čecha sa stáva hokejový brankár, prsty v tom má aj Slovák
Dlhých 20 rokov úspešne pôsobil ako brankár medzi futbalovými profesionálmi, po sezóne 2018/2019 sa rozhodol skončiť. Mnoho rokov bol oporou českej reprezentácie či anglických klubov z Londýna FC Chelsea aj Arsenalu, teraz si 37-ročný Petr Čech... Čítať ďalej
10 | 10 | 2019 | SITA