Matovič sa s Čaputovou nestretol. Jej odpoveď na jeho žiadosť o stretnutie bola vraj "zvláštna"
11 | 12 | 2020 I Ivan Brožík

Ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva. V tomto prípade bola tou príslovečnou horou prezidentka Zuzana Čaputová.


Premiér Matovič žiadal prezidentku Čaputovú o stretnutie: "Prišla mi veľmi zvláštna odpoveď!" Posťažoval sa, čo zaznamenal portál cas.sk.

Predseda vlády Igor Matovič (OĽaNO) žiadal prezidentku Zuzanu Čaputovú o stretnutie, ale odpoveď bola podľa jeho slov „zvláštna“. Povedal to po prílete na Slovensko zo samitu v Bruseli.

„Poprosil som o urýchlené stretnutie, odpoveď prišla taká veľmi zláštna, že sme sa nestretli," doplnil.

Prezidentka v pondelok 7. decembra v diskusnej relácii Braňo Závodský Naživo Rádia Expres uviedla, že vláde chýba jasný plán na riešenie pandémie koronavírusu. V tejto súvislosti vyzvala premiéra, aby zvážil, že odovzdá manažovanie koronakrízy inému členovi vlády.

Premiér Matovič reagoval slovami, že nie je manažér koronakrízy, takže nevie odstúpiť z funkcie, ktorú nezastáva. „Mrzí ma však kritika, ktorú vláde adresuje prezidentka Zuzana Čaputová," doplnil 7. decembra po rokovaní vlády.

„Pri páde Radičovej vlády hlasoval Matovič so Sulíkom, tak čo mu vyčíta?“ pýta sa Ľuboš Blaha
Smerák Ľuboš Blaha si s obľubou kopne do premiéra vždy, keď sa to dá. Urobil tak aj teraz, počas jeho pracovnej návštevy v Bruseli. Staus, ktorým dal poslanec Národnej rady najavo, čo si myslí o jeho postoji ku krokom Poliakov a Maďarov, a aj o... Čítať ďalej
11 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.