Kollárov papalášizmus má dohru, po konflikte v nemocnici končia dve sestry
11 | 12 | 2020 I Michal Filek

Papalášstvo Borisa Kollára, ktoré predviedol v Nemocnici sv. Michala, má dohru aj niekoľko dní po jeho prepustení. Pre konflikt s jeho priateľkami majú totiž v nemocnici skončiť námestníčka pre ošetrovateľstvo Mária Idešicová a vedúca sestra, ktorá má odísť koncom decembra. Informáciu priniesol portál pluska.sk. 


Podľa hovorcu ministerstva vnútra, námestníčka nebola vyhodená, ale zo svojej pozície odvolaná a boli jej ponúknuté iné pracovné pozície. Ona to však vidí inak.

"Bola som osobne upovedomená Generálnym riaditeľom, že som sklamala jeho dôveru, keďže som sa podľa jeho názoru nemala postaviť na stranu sestier. V danej situácii bolo Generálnym riaditeľom nástojčivo požadované, aby som ako námestníčka bezvýhradne stála na jeho strane a nie na strane podriadených sestier. Po zreteľnom a asertívnom objasnení môjho postoja chrániaceho podriadené sestry, mi v rozhovore medzi štyrmi očami Generálny riaditeľ oznámil, že ku mne  ako k námestníčke už nemá dôveru a preto nevidí dôvod na moje ďalšie zotrvanie v tejto funkcii, pričom súčasne dodal, že si nevie predstaviť moje zaradenie na inej pozícii," povedala odchádzajúca námestníčka pre portál pluska.sk.

Frontálny útok na Borisa Kollára? (Anita Leitmanová)
09 | 12 | 2020 | Anita Leitmanová


Z nemocnice následne odišla sama, uvedomujúc si svoju pozíciu. Iné pracovné miesto jej pán riaditeľ neponúkol.

Do hospitalizácie Borisa Kollára pracovala námestníčka v nemocnici 35 rokov a neboli na ňu dovtedy podané žiadne sťažnosti. "Práve naopak, na moju činnosť som počúvala iba samé chvály," dnes tvrdí Idešicová.

Ako sme už informovali, po incidente medzi sestričkami a priateľkami Borisa Kollára sa malo vedenie dvom sestričkám vyhrážať a siahnuť im na odmeny. Zastala sa ich prezidentka Zuzana Čaputová, verejnosť aj viacero politikov. Sestier sa zastala aj námestníčka.

Podprsenka, podväzky a fixačný golier: Kollárova sexica z limuzíny zverejnila pikantné foto!
Zdá sa, že bývalá Miss Universe SR sa po ťažkej autonehode, ktorú prekonala s Borisom Kollárom, rýchlo zotavuje a je pripravená naďalej provokovať svojich fanúšikov na sociálnych sieťach! Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


"Osobne som sa ako námestníčka postavila na stranu sestier, ktoré poskytovali pánovi Borisovi Kollárovi počas celého pobytu v nemocnici veľmi kvalitnú starostlivosť, pretože z môjho profesionálneho hľadiska neporušili žiadnu povinnosť, svoju prácu vykonávajú empaticky a na profesionálnej odbornej úrovni, kde doposiaľ neboli na ich prácu podané žiadne sťažnosti, ale práve naopak z viacerých strán dostávali samé pochvaly," dodala Idešicová.

Šéfka sestier, ktorá bola pri hádke s Kollárom, v nemocnici končí. Boris, je to kvôli tomu?
Kauza nemocničných návštev, a najmä tých ženských, predsedu parlamentu pred časom dosť pobúrila mnohých Slovákov. Ako sa zdá, kauza sa ani zďaleka neskončila, ba má dosť nečakané rozuzlenie. Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.