Celeste Buckingham sa z Madeiry už nikdy nevráti. Má veľké plány!
06 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Pôvodne odletela mladá speváčka Celeste Buckingham (25) na Madeiru predovšetkým preto, aby tu nabrala sily fyzické i psychické, a s novým elánom sa potom mohla opäť vrhnúť do práce. Ako sa ale zdá, na Slovensko sa jej vracať nechce! A možno sa ani nevráti, informuje portál Blesk.


Jedným z dôvodov, prečo sa talentovaná interpretka hitov Run, Run, Run či Time is Ours, presunula ihneď po opadnutí prvej vlny pandémie na Madeiru, bola samozrejme túžba po rodine, ktorú Celeste Buckinghamová po dlhú dobu nevidela, pretože jej najbližší žijú práve na tomto známom portugalskom ostrove.

Ďalším z dôvodov bol však v jej prípade toľko potrebný odstup od náročného sveta šoubiznisu, v ktorom sa Celeste pohybuje už od svojich pätnástich rokov. "Prvýkrát v živote mám reálnu pauzu. Takže áno, vyzerám strhane. Táto práca mi vzala moje fyzické a psychické zdravie!" Vysvetľovala na sociálnej sieti.



Tmavovlasá kráska, ktorá okrem iného zažiarila aj na plátnach kín v romantickej komédii Brejker či na televíznych obrazovkách v rozprávke Láska na vlásku, tu v panensky krásnej prírode, pod teplými slnečnými lúčmi a dýchajúca slaný morský vzduch viditeľne pookriala, a tak pravdepodobne nikoho neprekvapí, že sa tu podľa všetkého dokonca plánuje usadiť!

Podľa denníka Plus Jeden Deň si na ostrove v Severnom Atlantiku, ktorý je na úrovni Maroka, zakúpila nehnuteľnosť! Mimochodom naznačujú to aj tzv. hashtagy, ktorými opentlila svoj posledný príspevok na sociálnej sieti: slovné spojenie "život na ostrove", "plány" a "nový domov" skutočne naznačujú, že sa tam čo nevidieť presťahuje natrvalo.

Na Madeire možno bude mať aj väčšie šťastie na partnerov. Na Slovensku síce jej životom prešlo niekoľko mužov, so žiadnym z nich, aj keď to zakaždým vyzeralo "nadväzné", však nemali jej vzťahy dlhé trvanie. S novým domovom by možno mohla nájsť aj novú lásku. Ostatne je pravdou, že Celeste, ktorá údajne trpí dysmorfofobiou (psychická choroba, vďaka ktorej je presvedčená o svojej vlastnej škaredosti), to poslednú dobou dosť pristane.

Priznanie Celeste Buckingham: Zničil ma šoubiznis a skoro nadobudnutá sláva!
Mladučká speváčka Celeste Buckingham (25) síce pôsobí ako dieťa šťasteny, nakoľko je krásna, úspešná a talentovaná, ona sama však posledné mesiace neprežívala zrovna na ružovom obláčiku. Podľa jej vlastných slov za všetky problémy, psychické i... Čítať ďalej
07 | 11 | 2020 | Timotej Dudka