Jiří Bartoška: Štáb o jeho operácii mlčal, hrozilo krvácanie do brucha!
03 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Jiří Bartoška mal cez víkend začať nakrúcať nový film Prianie Ježiškovi, namiesto toho ale skončil na operačnom sále. Situácia rozhodne nebola jednoduchá a rodina, priatelia i kolegovia mali o herca obrovskú starosť, informuje portál Šíp.


Cez víkend mala prebehnúť prvá klapka nového filmu Prianie Ježiškovi, všetko sa ale počas pár minút dramaticky zmenilo.

Jiřího Bartošku museli z pľacu odviesť priamo do nemocnice, kde ho ihneď lekári operovali s akútnym zápalom slepého čreva! Celý štáb o udalosti najprv mlčal, na informáciu bolo vyhlásené prísne embargo, ktoré prelomil až jeden z tvorcov snímky.

Jiří Bartoška skončil v nemocnici! Nahradil ho Jaroslav Dušek
Cez víkend sa rozbehlo nakrúcanie novej romantickej komédie Priania Ježiškovi a hneď prvý deň sa musela riešiť zásadná otázka - preobsadenie jednej z hlavných postáv! Vďaka náhlej zdravotnej indispozícii Jiřího Bartošku si tak vo filme zahrá... Čítať ďalej
18 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"Jiří Bartoška sa podrobil v nemocnici v Brne štandardnej operácii slepého čreva, ktorá prebehla bez komplikácií a v súčasnej dobe je v rekonvalescencii," prezradil denníku Aha! producent Adam Dvořák. Stav Bartošku sa ale od tej doby výrazne zlepšil a už ho dokonca previezli na štandardné lôžko.

Jiří Bartoška je na svoj vek neuveriteľne aktívny. Nedávno dotočil film Petra Kolieska s názvom Zbožňovaný, čakalo ho natáčanie Prianie Ježiškovi v Brne a k tomu organizoval skrátený filmový festival v Karlových Varoch!

Bartoška pritom len pred šiestimi rokmi prekonal rakovinu lymfatických uzlín a jeho telo zrejme na pracovný nápor povedalo dosť!

Rozhorčený Jiří Bartoška: Jeho sľub ho bude stáť 300 miliónov korún!
Je povestný tým, že peniaze rád investuje do nehnuteľností. Jiří Bartoška (73) minimálne v Prahe nakupuje byt za bytom. A teraz sa podľa portálu Blesk zaujíma aj o komunistický obchodný dom Prior v Jihlave. „Tak ja to kúpim a zbúram,“... Čítať ďalej
27 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Bohužiaľ kvôli týmto zdravotným komplikáciám musel Adam Dvořák pristúpiť ku krajnému riešeniu a nahradiť ho v Prianí Ježiškovi Jaroslavom Duškom. Pre Bartošku je to jedno obrie déja vu, rovnaká vec sa mu totiž už raz prihodila!

V roku 2014 mal Jiří Bartoška natáčať seriál pre ČT Ja Mattoni, vtedy sa ale dozvedel o svojej rakovine lymfatických uzlín, a rovnako ako sa tomu stalo minulý víkend, musel ho nahradiť iný herec.

Najdôležitejšia žena Jiřího Bartošku: Zmrzačili ju dvere!
Sotva sa stihla zotaviť z ťažkej operácie chrbtice, a už sa stala obeťou ďalšieho vážneho zranenia! Eva Zaoralová (87), ktorá s Jiřím Bartoškom (73) stojí vo vedení Medzinárodného filmového festivalu Karlovy Vary, trpí bolesťou. Zlomila si panvovú... Čítať ďalej
16 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Vtedy ako záskok pribehol na pomoc Alois Švehlík a Bartoška sa medzitým ako lev pobil s vážnou diagnózou.

Tak snáď sa bude história opakovať aj v tomto, a obľúbený herec si odpočinie, a vráti sa opäť v plnej forme. Mimochodom podľa informácií vyššie spomenutého portálu už sa Bartoška cíti oveľa lepšie a dokonca laškuje s personálom nemocnice. "Dokonca už aj mierne žartuje so sestričkami. Sľúbil im po zotavení selfíčka," povedal zdroj z FN Brno.

George Clooney (59): 20 minút kľačal a žiadal o ruku
Herec George Clooney (59), idol žien, sa síce preslávil rolami tvrdých mužov, v skutočnosti je to ale veľký romantik. V novom televíznom rozhovore sa rozhovoril o svojej láske k prominentnej právničke Amal Clooneyovej (42) a prezradil aj to, že ho... Čítať ďalej
03 | 12 | 2020 | Timotej Dudka