Veľká predpoveď na rok 2021 podľa veštca Aujula, ktorý predpovedal príchod pandémie
22 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Už v roku 2018 hovoril veštec Nicolas Aujula (35) o tom, že v blízkej dobe zasiahne svet pandémia novej choroby. Predpovedal aj to, že Donald Trump sa nestane víťazom amerických prezidentských volieb. Teraz prehovoril o tom, čo nás podľa neho čaká v nasledujúcom roku, píše portál eXtra.




Nicolas Aujula je londýnsky veštec, terapeut, hypnoterapeut a astrológ. Do povedomia ľudí z celého sveta sa dostal vďaka svojim trefným predpovediam. Vedel napríklad, že svet zasiahne pandémia, že Donald Trump nebude znovu zvolený prezidentom a predpovedal aj masívne protesty.

Teraz sa Nicolas podelil o to, ako podľa neho bude vyzerať rok 2021. "Niektoré z mojich vízií sú veľmi konkrétne, iné sú naopak skôr symbolické, skoro ako sny s ukrytým odkazom, nechávajú priestor na premýšľanie," vysvetlil.

"Keď vrah ustúpi, svet sa zmení," prorokovala Vanga
Svet sa mení. Aký bude, ak ustúpi neznámy koronavírus a ľudstvo sa vráti do normálu? Už nikdy nebude taký, ako pred tým, ale väčšina ľudí sa aj tak stará iba o seba. Kedy táto hrozná choroba ustúpi? Odpoveď na túto otázku mala aj bulharská... Čítať ďalej
18 | 04 | 2020 | Imrich Kovačič

Koronavírus

Vzhľadom k tomu, že dokázal predpovedať príchod pandémie, sa ľudia Nicolasa najviac pýtajú na to, aká bude v nasledujúcom roku situácia ohľadom koronavírusu. "Podľa mojich predtúch sa budú čísla nakazených znižovať, na jar už by epidémia mala byť pod kontrolou," domnieva sa.

Svet sa ale znížením počtu nakazených neupokojí. "Z vízie predpokladám, že opatrenia budú striedavo v platnosti až do roku 2022. Rovnako tak panika súvisiaca so strachom z choroby," doplnil slávny veštec.

Aujula tiež predpovedá, že budúci rok dôjde k masovej migrácii, nevie ale, z ktorých krajín budú ľudia utekať. "Ľudia sa budú sťahovať za lepším životom, opustia štáty, v ktorých doteraz žijú. Nemám na mysli pár stoviek ľudí, myslím tisícky, bude to masívne," povedal.

Baba Vanga opäť desí aj teší! Bidenova mŕtvica a koniec rakoviny
Rok 2021 bude Európa podľa legendárnej veštkyne čeliť vedľkej ekonomickej kríze aj útokom moslimských extrémistov, ktorí dokonca nasadia údajne aj chemické zbrane. Čo sa týka zdravia, problémy má mať nový americký prezident a my ostatní vraj... Čítať ďalej
14 | 11 | 2020 | Timotej Dudka

Kráľovská rodina

Niektoré z Nicolasovych vízií sa týkajú aj britskej kráľovskej rodiny. Očakáva, že budúci rok Meghan Markle a princ Harry oznámia tehotenstvo, pričom pravdepodobne ešte toho istého roku stihne dieťa aj prísť na svet.

Kým nový prírastok do rodiny je priaznivou správou, dôjde vraj aj k otvorenému rozhovoru, ktorý príbuzných rozháda. "Meghan sa objaví na obrazovkách a urobí rozhovor, v ktorom povie o kráľovskej rodine všetko. Vyzradí tajomstvo," doplnil Nicolas.

Veštica Vanga predpovedá desivý rok 2020: Koniec Európy a ...
Hoci je bulharská veštkyňa Vanga († 85) už 23 rokov po smrti, ešte pred ňou stihla vysloviť niekoľko proroctiev, ktorá sa plnia. Čo svet podľa slepej jasnovidky čaká v roku 2020? Informáciu priniesol česká bulvár Aha online! Čítať ďalej
27 | 12 | 2019 | Gabriel Matta

Zdravie a láska

Nicolas tvrdí, že vo víziách sa mu neustále zjavujú slová "Tom Cruise" a "srdce". Nie je mu však jasné, o čo presne pôjde. "Buď bude mať zdravotné problémy súvisiace so srdcom, alebo sa zamiluje a niekto mu to srdce zlomí," myslí si. "Čo sa týka romantického života, predpovedám nepekné obdobie pre Natalie Portman a Kim Kardashian. Je dosť možné, že sa rozvedie s Kanyem Westom,"  dodal.
2021

Podľa Nicolasa Aujuly sa môžu ľudia v budúcom roku tešiť na mnoho pozitívnych vecí. Predpovedá napríklad, že spevák Peter Andre znovu rozbehne svoju hudobnú kariéru a bude vyvinutá sušienka, ktorá bude vhodná pri ťažkostiach s trávením. Vyjsť by tiež mala nová kniha z univerza Harry Potter.

Bohužiaľ mal veštec aj pár nepekných vízií. "Videl som atentát na jedného z vrcholných svetových vodcov. Neviem, kto konkrétne to bol, ale otriaslo to svetom. Dôjde tiež k veľkej sopečnej erupcii, ktorá ovplyvní počasie na celej planéte. Zjavuje sa mi aj pojem prasacia chrípka. Tá vyvolá paniku, ale nie preto, že by išlo o novú pandémiu, skôr preto, že ľudia budú stále otrasení koronavírusom," dodal na záver.

Šokujúce: Freddie Mercury mal utajovaného syna!
Po dvadsiatich ôsmich rokoch od smrti legendárneho Freddieho Mercuryho vyšla na povrch šokujúca skutočnosť - spevák mal tajného syna, o ktorého existencii nikto, ani sám spevák, netušil, informuje portál Šíp. Čítať ďalej
21 | 11 | 2020 | Timotej Dudka