Lucie Bílá o svojom detstve: Keď otec mlátil brata, chránila som ho vlastným telom!
18 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Lucie Bílá (54) a jej brat Karel Zaňák sa zišli, aby zaspomínali na detstvo. Slávica k staršiemu súrodencovi hľadela ako k bohu, preto sa mnohokrát obetovala, keď otca "svrbela" ruka. Nedokázala sa iba prizerať na bratovu bolesť, informuje portál Blesk.


V relácii Face to Face sa súrodenecké duo Lucie Bílá, vlastným menom Hanka Zaňáková, a Karel Zaňák rozhovorili o svojom detstve. Podľa staršieho súrodenca vtedy nemali také pevné puto ako dnes.

"Ja som išiel po svojej note, bol som skôr uzavretejší, maximálne som lietal za jedným ďalším kamarátom, to bolo tak asi všetko. Baby to majú v hlave inak," vysvetľoval. Lucie to však vnímala trochu inak, brata milovala a chcela s ním okrem súrodeneckého vzťahu nadviazať aj priateľský. Dokonca sa kvôli nemu naučila maľovať tanky.

Lucie Bíla vyvracia fámy o "zahojených umelcoch"
"Nikto nie je taký bohatý, aby mohol prestať pracovať," hovorí na margo ľudí, ktorí majú skreslenú predstavu o finančnej situácii umelcov počas pandémie koronavírusu, speváčka Lucie Bílá. Stále sa však snaží pomáhať, ako je to len možné, píše... Čítať ďalej
17 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"On mal obdobie, kedy si myslel, že sa ženám nezodpovedá," opísala Lucie svoj pohľad na vec. "Brat pochopil, že má sestru, až keď bol na vojne. Dokonca mi písal listy," dodala speváčka a priznala, že k bratovi hľadela ako k Bohu. Vyvrátila aj jeho tvrdenie, že si ju príliš nevšímal.

"Chránil ma. Všetci vedeli, že keby sa na mňa siahlo, brácho nastúpi a urobí z nich troch malých do škôlky," zasmiala sa Bílá. Jeho ochrany si cenila natoľko, že keď sa karty doma obrátili, bola pripravená prijať rany, aby ho nevidela trpieť.

"Otec bol veľmi prísny. Mám pred sebou, ako drží bračeka, ako ho niečím mláti a ja nastavujem svoju pr*el, aby som to schytala ja. Behali sme dokolečka, Kája utiekol a ja som sa nastavovala, pretože som ho chránila. Nerobilo mi to dobre, vidieť bolesť svojho bračeka," zaspomínala Bíla, ktorá si však svojho otca nesmierne váži. "Je zlatý. Presmiali sme sa detstvom. Otec bol pilierom našej rodiny."

Kramár nehrá, zvyká si na domov dôchodcov
Tento rok sa už druhýkrát zavreli divadlá, a tak našim hercom znovu zmizol program v inokedy nabitom diári. Maroš Kramár (61) má situáciu ešte komplikovanejšiu. Žije v Bratislave a na natáčanie Slnečnej či Zázrakov prírody, musí cestovať cez... Čítať ďalej
17 | 11 | 2020 | Timotej Dudka