Princ William mal koronavírus už pred ôsmymi mesiacmi! Kráľovská rodina sa to rozhodla utajiť
03 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Rovnako ako princ Charles (71), ani jeho syn a ďalší následník britského trónu, princ William (38), sa nevyhol obávanému koronavírusu. Kráľovská rodina však jeho nákazu takmer osem mesiacov tajila preto, aby na verejnosti nevzbudila ďalšie, ešte väčšie obavy, než v tej dobe panovali, informuje portál Blesk.


Podľa informácií britského denníka Daily Mail sa princ William, rovnako ako jeho otec Charles, nakazil koronavírusom v apríli tohto roku. V tom čase pandémia tvrdo zasiahla celý svet a Británia už patrila k najviac postihnutým v Európe. Navyše už tak vydesení Briti vedeli, že je nakazený nielen Charles, ale aj premiér Boris Johnson (56), ktorý mal veľmi ťažký priebeh choroby a musel byť hospitalizovaný na JIS.

Buď oni, alebo ja! Princ Harry dostal od Meghan ultimátum
Meghan dala princovi Harrymu ultimátum. Údajne si mal vybrať, či chce vídať ju, alebo zvyšných členov svojej rodiny. Tvrdí to magazín Life & Style s tým, že Meghan už pred mnohými mesiacmi chcela, aby Harry nadobro opustil kráľovskú rodinu a... Čítať ďalej
30 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Z toho dôvodu sa princ William s kráľovskou rodinou rozhodli jeho nákazu ochorením COVID-19 udržať v tajnosti. Nechceli svojich občanov v už tak ťažkej dobe desiť ešte viac. Teraz neoficiálne zdroje z prostredia kráľovskej rodiny správu potvrdili s tým, že princ mal aj napriek dobrému zdravotnému stavu pomerne ťažký priebeh choroby, ktorý zahŕňal predovšetkým veľké ťažkosti s dýchaním.

Liečbu potom v utajení podstupoval v rodinnom sídle Norfolk, kde sa o neho starali kráľovskí lekári. V karanténe s ním bola aj vojvodkyňa Kate (38) a ich traja potomkovia. U nikoho z nich sa údajne nákaza nepotvrdila a deti trávili dni domácou výučbou.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/11/02/conneryho-%e2%80%a090-manzelka-o-smrti-prveho-jamesa-bonda-trpel-demenciou/