Keď láska bolí: „Napísal mi list, že chce ukončiť svoj život,“ šokuje Dara Rolins
26 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka sa rozhovorila o svojich peripetiách s opačným pohlavím v talk show Honzu Dědka. Zdá sa, už v jej detstve prišla predzvesť toho, že to nebude mať s mužmi v živote jednoduché, píše portál Aha!.


„Jeden chlapec bol do mňa natoľko zamilovaný, až mu môj otec musel vysvetliť, či sa nezbláznil. Napísal mi list, že chce ukončiť svoj život, a nechal mi kľúče od svojho auta v schránke. Ale ja som mala vtedy len desať, nemala som ani vodičák. Môj otec išiel za tým chlapcom domov, dal mu pár faciek, aby sa spamätal, a potom ho zamestnal,“ spomína Dara na jedného z prvých labilných ctiteľov.

Nevyšiel jej ani vzťah s otcom jej dcéry Laury Matejom Homolom. Po rozchode s rapperom Rytmusom zostáva oficiálne sama. „Mužov milujem, teraz teda žiadneho konkrétne viac. Nemám po boku žiadneho partnera,“ priznala Honzovi a prezradila, akí muži sa jej páčia.

Pre toto musela schudnúť! Dara Rolins nezmyselne hazarduje so svojim zdravím
Vo svojom veku má postavu, ktorú by jej mohli závidieť dievčatá o dve generácie mladšie. Napriek tomu však kvôli vysnenej ponuke na fotenie ikonických modelov od návrhára Jeana Paula Gaultiera musela ísť s váhou radikálne nadol, píše portál... Čítať ďalej
18 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


„Bavia ma zaujímaví týpci. Matej po mne nechcel nič. Ale mali sme rozdielne svety, a aj keď sme sa ich snažili priblížiť, stále boli veľmi vzdialené,“ pripustila.

Ako príklad uviedla spoločné trávenie voľného času. „Ani na dovolenke to moc nefungovalo. Dokonca som si kúpila aj ruksak a zbalila som sa do neho na mesiac. Išli sme do Mexika. To som vybrala ja, hovorila som si, že sa priblížim jeho svetu, on miluje Indiu, a trochu môjmu svetu, ja milujem Ameriku. Tak sa mi zdalo, že to by mohlo fungovať, ale on napríklad nechcel isť do hotela, a ja som zase nechcela spať pod širákom s ruksakom pod hlavou. A keď som si ten hotel vydupala, ležal na zemi. Ale ja ho za to obdivujem, Matej je svoj, je to frajer,“ dodala napriek tomu s neskrývaným obdivom.

Andrej Hryc bojujúci s leukémiou: Toto je najťažšia stránka boja s chorobou!
Počas jarnej prvej vlny koronavírusovej epidémie si Andrej Hryc vypočul oveľa závažnejšiu diagnózu - už niekoľko mesiacov sa potýka s leukémiou. Známy herec prezradil, aká stránka boja s chorobou je pre neho najťažšia, píše portál... Čítať ďalej
19 | 10 | 2020 | Timotej Dudka