Dara alebo Laura? Rolins zverejnila fotku urobenú pred štartom kariéry
24 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Fotky, na ktorých je Dara Rolins (47) v čase, keď pred viac ako štyrmi desiatkami rokov ako malé dievčatko štartovala svoju kariéru, nie sú výnimkou. Teraz však popová diva zverejnila snímku, ktorá vznikla ešte pred tým, než vo svojich štyroch rokoch začala koketovať s hudbou, píše portál Super.


Na fotke je Dara za družičku na svadbe svojej tety a asi každého hneď zaujme nápadná podoba s jej dcérou Laurou. „Jedna z mojich obľúbených, spomienkových,“ komentovala svadobnú snímku Dara a ďalej uviedla: „Malá Darinka družičkou na svadbe svojej kmotry Marienky.“

Instagram (@dararolins_vermi)


Kto by vtedy tušil, že z tohto malého dievčatka sa raz stane jedna z najúspešnejších žien v česko-slovenskom šoubiznise.

Dara rovnako ako jej kolegovia momentálne nemôže naplno pracovať. Kvôli covidu od jari zrušila už vyše 40 vystúpení a prišla o desiatky, ak nie státisíce eur. Sama hovorí, že vďaka našetreným peniazom hladom netrpí, ale má zodpovednosť za tím ľudí, a navyše jej chýba kontakt s publikom. „Je super, že ma hudba uživí, ale primárne ma robí šťastnou,“ hovorí Dara.

Thunbergová pozýva do kina na film o sebe. Dokument Ja som Greta však drví kritika divákov
Dokument Ja som Greta má divákom predstaviť posledných päť rokov života mladej švédskej aktivistky, ktorá založila medzinárodné hnutie Piatky pre budúcnosť a organizovala masové protesty za lepšiu klímu. Film sa však dočkal predovšetkým obrovskej... Čítať ďalej
23 | 10 | 2020 | Timotej Dudka