Mám rakovinu a začínam s liečbou, priznal „Big Lebowski" Jeff Bridges
23 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Jeff Bridges (70) oznámil priaznivcom na sociálnych sieťach smutnú správu. Americkému hercovi našli lekári pri vyšetrení zhubný nádor lymfatických uzlín a lymfatického tkaniva, informuje portál iDnes.


„Ako by povedal Dude, na povrch vyplávali nové skutočnosti. Diagnostikovali mi lymfóm. Napriek tomu, že je to vážne ochorenie, mám veľké šťastie na naozaj skvelý tím lekárov. Moje vyhliadky sú dobré,“ napísal Jeff Bridges v pondelok na sociálnych sieťach.

„Začínam s liečbou a budem vás informovať o priebehu uzdravovania a o tom, ako sa to bude vyvíjať ďalej,“ pokračuje herec známy napríklad ako legendárny Dude z kultovej filmovej klasiky bratov Coenovcov s názvom Big Lebowski.

Hollywoodsky herec o smrti svojho otca: Zomrel presne, ako si prial, dostal infarkt, keď mal orgazmus
Herec Matthew McConaughey (50) sa rozhovoril o smrti svojho otca Jamesa, ktorý zomrel v roku 1992. Matthew sa chystá vydať biografiu s názvom Greenlight a pri tej príležitosti sa rozhovoril o svojej rodine pre časopis People, informuje portál... Čítať ďalej
22 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


„Chcel by som sa poďakovať celej svojej rodine a priateľom za ich podporu a lásku. Vám ďakujem za všetky priania k uzdraveniu a modlitby. Zároveň vás prosím žiadam, choďte k voľbám. Pretože sme v tom všetci spoločne. S láskou, Jeff,“ dodal Bridges. Držiteľ mnohých prestížnych filmových cien oslávi začiatkom decembra svoje 71. narodeniny.

Bridges, ktorý pochádza z umeleckej a hereckej rodiny, bol sedemkrát nominovaný na Oscara, pričom v roku 2010 cenu americkej akadémie získal za film Crazy Heart, kde stvárnil hlavnú postavu starnúceho pesničkára.

Thunbergová pozýva do kina na film o sebe. Dokument Ja som Greta však drví kritika divákov
Dokument Ja som Greta má divákom predstaviť posledných päť rokov života mladej švédskej aktivistky, ktorá založila medzinárodné hnutie Piatky pre budúcnosť a organizovala masové protesty za lepšiu klímu. Film sa však dočkal predovšetkým obrovskej... Čítať ďalej
23 | 10 | 2020 | Timotej Dudka