Chodiť oblečená ako princezná je ľahšie, než si myslíte!
23 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Milióny ľudí sleduje princeznú Kate, vojvodkyňu z Cambridge, manželku korunného princa Williama. Kate Middleton sa stala ikonou módneho štýlu ďaleko za hranicami Veľkej Británie a vytvorila si veľkú základňu fanúšikov, ktorí sledujú každý jej pohyb, každé oblečenie, ktoré na seba vezme, píše portál Fajntip.



Jednoduchosť a elegancia

Na vzhľade Kate je všetko dôležité a inšpirujúce, od klasickej elegancie, cez farebné kabáty až po účes. Pozornosti neujdú dlhé večerné šaty, ani voľnočasové oblečenie. A taktiež veľká záľuba princeznej, ktorou je nosenie originálnych klobúkov.

Kate je milovaná a obdivovaná pre svoju jednoduchú eleganciu a zmysel pre detail. Jej príjemné správanie omladilo anglickú monarchiu a svojím pôvabom pravdepodobne predčila princeznú Dianu.

Manželka Williama má úctu k tradícii a monarchistickej etikete, ale už sa naučila využívať rôzne situácie vo svoj prospech.


Napodobniť módny štýl princeznej nemusí byť nijako zložité, ani drahé:

Kate veľmi rada nosí oblečenie ležérneho štýlu, najmä ak cestuje na vidiek. Má tiež rada námornícky štýl a typické pruhované tričká patria k jej najobľúbenejším. Nie je ťažké si vziať úzke džínsy, viac upnuté, ako to má mladá dáma rada, pruhovaný sveter a mokasíny. To všetko doplnené čiernymi slnečnými okuliarmi.

Pre formálne príležitosti má Kate elegantný, ale triezvy vzhľad, bez zbytočných ozdôb a doplnkov. Jednou z obľúbených kombinácií je čierna a biela. Má tiež veľmi rada modrú farbu, a to vo všetkých odtieňoch. Najviac si potrpí na jednoducho strihané šaty tesne nad kolená, k tomu tmavé topánky a kabelku a jeden svetlý detail, napríklad hodinky.

Sivá farba sa nehodí každému, ale princezná ju rada využíva pre jej formálnosť a ľahkú kombinovateľnosť s doplnkami.

Ak patríte k milovníkom vzorovaných šiat, môžete skúsiť jednoduché strihy a ako vzor napríklad bodku. Také šaty sa ľahko dajú skombinovať s jednofarebným sakom, topánkami a kabelkou v jednej farbe.

Vojvodkyňa Kate jasne ukazuje, kto je vo vzťahu s princom Williamom šéfom! (VIDEO)
Vojvodkyňa z Cambridge počas koronavírusovej krízy nechala verejnosť nielen nahliadnuť do svojho domu, ale tiež prezradila, ako to chodí v kráľovskom vzťahu s manželom princom Williamom, píše portál Šíp. Čítať ďalej
09 | 09 | 2020 | Timotej Dudka

Móda pre každého

Obliekať sa ako Kate nie je ani zďaleka tak finančne náročné, ako by sa mohlo zdať. Princezná často nakupuje v bežných obchodoch s konfekciou. Vo Veľkej Británii tým vždy vzbudí trochu rozruch, pretože daný model je bleskurýchlo vypredaný.

Rovnako je to aj s detským oblečením. Jej deti už sú na každej akcii sledované a všetky kúsky z šatníku, ktoré predvedú na verejnosti, patria okamžite k najžiadanejšiemu tovaru.

Princezná nakupuje rada v malých obchodoch, ktoré sa rozbiehajú, čo im výrazne pomáha nájsť si klientelu.

Thunbergová pozýva do kina na film o sebe. Dokument Ja som Greta však drví kritika divákov
Dokument Ja som Greta má divákom predstaviť posledných päť rokov života mladej švédskej aktivistky, ktorá založila medzinárodné hnutie Piatky pre budúcnosť a organizovala masové protesty za lepšiu klímu. Film sa však dočkal predovšetkým obrovskej... Čítať ďalej
23 | 10 | 2020 | Timotej Dudka