Neuveriteľná krutosť: Matka nechala svoje bábätko takmer vyhladovať na smrť v skrini
15 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Na kosť chudé dievčatko objavili náhodou kamaráti. Hrozná udalosť sa stala v ruskom meste Karpinsk, ktoré leží vo Sverdlovskej oblasti na Urale. 


Prípad, o ktorom píše aj český Blesk doslova šokoval celé mesto. Mama, ktorá je v médiách známa iba ako Julia, vraj chcela utajiť narodenie ďalšieho dieťaťa, a tak dievčatko dala do skrine, kde ju nechala hladovať. Bábätko bolo objavené šťastnou náhodou.
Dcérku chcela najskôr zabiť

Na kosť nechala Julia za šesť týždňov v skrini vyhladovať svoju dcérku Káťu. Zdroj: FB/Jekaterinburg/novinky


„Sme z toho úplne v šoku, sme v podstate ako dediny, všetci sa tu poznáme,“ opísala pre server E1.ru svoje dojmy susedka Irina. „Má dve ďalšie deti, chodia do školy upravené a čisté. Nikto by do nej nepovedal, že urobí niečo tak strašné,“ dodala. Julie, ktorá má ešte syna (13) a dcéru (3), chcela vraj utajiť, že sa jej narodilo ďalšie dieťa. Údajne ho chcela najprv zabiť, potom to ale nedokázala, a tak dala dievčatko, ktorej dala meno Káťa, do športovej tašky a tú zavrela do skrine. Vraj dúfala, že bábätko umrie od hladu.

Hrôza: Krásnu tanečnicu naporcioval otec nožom na kebab! Do väzenia ale nechcel, bál sa koronavírusu
Rodinná hádka sa skončila veľkou tragédiou. Mladá Didem Usluová († 32) brutálne zomrela rukou vlastného otca, keď vraj domov prišla opitá, hádala sa a hovorila vulgárne. Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Julii sa muž vyhrážal zabitím

Ťažká rodinná situácia zrejme donútila Juliu k hroznému činu. Zdroj: FB/Jekaterinburg/novinky


Susedia a známi obyvateľky uviedli, že z jej bytu nepočuli podozrivé zvuky a nepredpokladali, že sa v rodine objavilo ďalšie dieťa. Blízki rodiny tvrdia, že pred šiestimi mesiacmi sa Julia rozišla so svojím manželom, s ktorým bola vydatá 10 rokov. Dôvodom rozchodu môžu byť vyhrážky a bitie muža. Ľudia oboznámení so situáciou sú si istí, že manžel o novonarodenom dievčati vedel, ale neoznámil to. Susedia tiež podotýkajú, že Juliu od jej príchodu do bytu nevideli. So synom ženy sa stretávala najmä jeho spolužiačka, ktorá ich často  navštevovala. Jedna z obyvateliek domu navyše poznamenala, že z bytu susedky zvyčajne nepočula žiadny hluk. Pred časom ale došlo k hádke medzi mužom a ženou, ktorá rýchlo utíchla.
Zachránila ju obrovská náhoda

Ťažká rodinná situácia zrejme donútila Juliu k hroznémun činu. Zdroj: FB/Jekaterinburg/novinky


Dieťatko sa narodilo už v apríli a dodnes podľa miestnych prežilo len vďaka tomu, že mu tajne nosil jeho trinásťročný brat vodu a zvyšky jedla. „Mama sa mu asi vyhrážala, že to nesmie nikomu povedať,“ myslí si susedka. Káťa bola nájdená šťastnou náhodou, keď počas oslavy Juliinho najstaršieho syna jedna z jej kamarátok začula slabučký plač a šla sa pozrieť, odkiaľ sa ten zvuk berie. Dieťatko, ktoré mesiaca živorilo v skrini, bolo ihneď prevezené do nemocnice a dve staršie deti matke odobrali.

„Je ťažké tomuto hroznému príbehu uveriť, no zrejme je to celé pravda,“ uviedol pre server zástupca oblastného ministerstva vnútra Valerij Golerich. „K potvrdeniu informácií je nutné získať lekársky posudok, ale vyzerá to tak, že spomenutá žena bola skutočne matkou dieťaťa, hoci nebola počas tehotenstva registrovaná na žiadne prenatálnej klinike. K pôrodu najskôr došlo doma,“ dodal podľa českého Blesku Golerich.

https://vk.com/egorod196?z=video-169263197_456240776%2Fda27d892990302ae37%2Fpl_wall_-169263197

Neuveriteľné! Sedmročné dievčatko prosilo lekárov, aby ho nechali zomrieť. Dôvod vás šokuje
Iba sedemročné dievčatko sa nechcelo vrátiť domov a radšej prosilo o smrť. To všetko len preto, že už nezvládalo znášať týranie od svojich príbuzných! Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.