Kráľovná Alžbeta je v súkromí úplne iná, tvrdí pilot F1 Lewis Hamilton
06 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Aj kráľovná Alžbeta sa cez všetky pravidlá vie správať ako obyčajný smrteľník. Ukázal to film, ktorý necháva nahliadnuť pod pokrievku kuchyne kráľovského paláca. Panovníčka robí v súkromí ťažko uveriteľné veci, píše portál Stras24.


Traduje sa, že členovia britskej kráľovskej rodiny na čele s kráľovnou Alžbetou si potrpia na dodržiavanie najrôznejších pravidiel a protokolu. Hoci ide často o nepísané normy, všetkým členom i návštevám sú sväté.

Zatiaľ čo počas oficiálnych recepcii neváha panovníčka hrešiť svojich hostí, svoje o tom vie napríklad pilot Formuly 1 Lewis Hamilton, v súkromí si vraj kráľovná na dodržiavanie protokolu práve dvakrát nepotrpí.

Kráľovná Alžbeta II. (94) sa odmietla vrátiť do paláca! Fanúšikovia majú strach
To, že kráľovná Alžbeta II. (94) na leto opúšťa Londýn a odchádza na dovolenku do Škótska, nie je nič nové. Avšak tento rok sa to poriadne skomplikovalo a panovníčka sa vraj už nevráti! Jej verní poddaní tak o ňu majú veľký strach, informuje portál... Čítať ďalej
10 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Alžbeta si vraj pokojne dopraje večeru pri televízii ako jej poddaní. Vyplýva to z novej dokumentárnej snímky o tajomstve kráľovskej kuchyne, ktorá sa opiera o informácie od spoľahlivých zdrojov z Buckinghamského paláca.

„Je to pre ňu domáckejšie, útulnejšie a pohodlnejšie,“ vysvetlila expertka Colin Campbellová.

Po každej večeri panovníčka dostane ešte misu ovocia. „Ale to musí byť zásadne sezónne. Keď na ňu v januári vybehnete napríklad s jahodami, máte problém,“ dodal niekdajší šéfkuchár paláca Darren McGrady.

Pohár trpezlivosti pretiekol! Brad Pitt začal neľútostnú vojnu o deti
Boj o deti medzi Angelinou Jolie a Bradom Pittom naberá na obrátkach. Herec v záujme o zachovanie svojich otcovských práv vyťahuje z rukáva jedno eso za druhým. Naposledy šokoval, keď jeho právny zástupca odhalil, koho predvolal ako svedka,... Čítať ďalej
04 | 10 | 2020 | Timotej Dudka