Srdcervúca spoveď vdovy Ivany Gottovej: Nekontrolovateľný nával emócii!
03 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Takéto rozsiahle a úprimné vyhlásenie ešte nikomu neposkytla. Až rok po smrti Karla Gotta (†80) sa vdova Ivana (44) pod návalom emócií z dokumentu Karel neudržala a všetkým poslala srdcervúce vyjadrenie o tom, čo prežívala a prežíva, píše portál Ahaonline.


Osobne u toho byť nemohla, hoci o to vraj veľmi stála. Kvôli nákaze ochorením Covid-19 sa Ivana Gottová vzdala premiéry dlho pripravovaného dokumentu Karel, ktorý mapuje posledný rok manželovho života. Vdova však za seba tentokrát nechala hovoriť svoje pocity a prekvapivo vydala dojemné a rozsiahle vyhlásenie, kde spomína na svojho muža.

„Počas nakrúcania Karelovi často nebolo dobre, ale snažil sa vyjsť režisérke ústrety vo všetkých jej nápadoch. Točil do poslednej chvíle, čo len bol schopný. O to viac mi trhalo srdce, keď sa mnohé zábery nakoniec v dokumente nepoužili,“ nechala sa počuť Ivana, ktorá sa o manžela v čase ochorenia akútnou leukémiou starala.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/09/30/tazke-zaciatky-karla-gotta-%e2%80%a080-roky-ho-trapila-chudoba-podcenovanie-aj-nocna-mora-o-otcovi/

„Vystrihnuté scény som úprimne oplakala, ale nedalo sa nič robiť. Natáčacích dní bolo veľa a všetko sa do stopáže nemalo šancu vojsť,“ priznala s tým, že Karel sa nechal filmovať aj v dramatických situáciách.

Napríklad keď mu lekári oznámili, že mu nezostáva už veľa času. „Film rozpráva pravdivý a úprimný príbeh o mimoriadne úspešnom, milovanom, slávnom a pritom skromnom, dobrosrdečnom a slušnom človeku, ktorého som ja bola tou vyvolenou a šťastnú ženou. Za to zostanem až do konca svojich dní hlboko vďačná,“ vyznala sa mu Gottová, ktorá by dokument Olgy Špátovej (36) rada uviedla na slávnostnej premiére 14. októbra 2020.

David Koller a jeho projekty: Vystriedal niekoľko kapiel, obul sa aj do komunistov!
Bubeník, spevák a skladateľ David Koller je už viac ako tri dekády zásadnou osobnosťou českej hudobnej scény. Autor mnohých dnes už klasických hitov vtlačil svoj rukopis kapelám ako Lucie, Kollerband a Pusa, prešiel však aj radom ďalších skupín a... Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | Timotej Dudka