Šialený čin: Otec piatich dievčatiek rozpáral manželke brucho aby zistil, či čaká chlapca!
24 | 09 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Skutok ako zo zlého hororu spáchal uplynulý víkend muž, médiám známy len pod menom Pannalal. Otec piatich dievčatiek rozrezal manželke (35) brucho iba pre to, že chcel túžobne zistiť, či jeho šieste dieťa bude konečne chlapec!


Neuveriteľná brutalita otca

Podľa portálu blesk.cz manželia nevedeli, akého pohlavia bude ich dieťa, a tak sa manžel rozhodol, že to zistí. Vybral si na to však ten najdrastickejší spôsob. Budúci otec bol údajne predstavou, že sa mu narodí syn, tak posadnutý, že nakoniec prikročil k neuveriteľnému činu.

Uplynulú sobotu mal, v dedine Nekpur v indickom štáte Uttarpradéš rozpárať svojej žene brucho, aby sa na vlastné oči presvedčil, že pod srdcom nosí chlapca a nie dievčatko. Polícia ho zadržala krátko potom čo svoju ohavnosť dokonal.
Šialená „kontrola“ pohlavia

„Vyšetrovanie aj naďalej prebieha,“ povedal miestnym médiám podľa Blesku a webu britského denníka vyšetrovateľ Pravin Singh Chauhan. O tom, čo sa stalo s dieťaťom, zatiaľ nie sú žiadne správy. Čo sa týka motivácie k tejto šialenosti, verziu „kontroly“ pohlavia zastávajú predovšetkým rodičia tehotnej ženy. Muž vraj po chlapcovi až priveľmi túžil, pretože doma vychovávali už päť dievčatiek.

Tragédia na D1: V aute po hromadnej havárii zhoreli matka s dieťaťom
Diaľnica D1 pri Brne sa dnes dopoludnia stala dejiskom hromadnej havárie áut, po ktorej je bilancia desivá - traja mŕtvi z toho jedno dieťa. O nehode informuje webový portál blesk.cz. Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Polícia teraz v prvom rade rieši, čím brucho svojej ženy Ind rozpáral, ale pátra aj po tom, prečo to muž skutočne urobil. Následne potvrdí, či vyvráti rodičmi ženy deklarovaný dôvod pre svoj nezmyselný bitúnok. Žena, ktorá bola v 7. mesiaci tehotenstva, po tom, ako sa na ňu jej muž vrhol, leží v kritickom stave v nemocnici.
Dievčatá rodičia nechcú

V niektorých častiach Indie, a to aj v hlavnom meste, ale tiež medzi určitými spoločenskými skupinami, sa stále považuje za isté poškvrnenie, keď sa páru narodí dievčatko a nie chlapček. Len pred detským centrom v Novom Dillí skončia opustené tri nechcené dievčatká mesačne a ďalšie končia odložené pred nemocnicami, policajnými stanicami či sirotčincami. A to sú ešte tie šťastnejšie.

Mnoho práve narodených dievčatiek končí v odpadkoch, alebo ich rodičia rovno znesú zo sveta. V júni 2019 kolovali po twitteri zábery novorodenca ženského pohlavia odhodeného v smetiaku. Vtedy pre odložené dievčatko pripravil lepšiu budúcnosť novinár a režisér Vinod Kapri so svojou ženou Shakshi Joshiovou, ktorí si ho adoptovali. To ale na množstvo mŕtvych a opustených indických detí samozrejme nič nemení, dodáva v závere český Blesk.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/09/19/hroza-krasna-barborka-%e2%80%a0-24-zomrela-po-banalnej-operacii-pitva-odhalila-krutu-pravdu/