Na pokraji mentálneho zrútenia: Madonna šalie kvôli koronavírusu!
22 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Divoké správanie Madonny počas pandémie koronavírusu vrátane porušovania sociálnych dištančných pravidiel znepokojuje aj jej priateľov, ktorí na ňu naliehajú, aby okamžite vyhľadala odbornú pomoc, píše portál Šíp.


„Problém je v tom, že ona nikoho nepočúva, takže jediný spôsob, ako sa dostane k profesionálnemu ošetreniu, je zásahom,“ prezradila zasvätená osoba. „Áno, ľudia okolo nej sa boja robiť čokoľvek, ale sú tu našťastie aj ďalší, ktorí jej hovoria, že potrebuje pomoc,“ dodáva.

61-ročná speváčka vybudovala svoju kariéru na kontroverziách, ale zdá sa, že posledné video ukazujúce jej nemaskovanú tvár na narodeninovej oslave kamaráta, zatiaľ čo mu predstavuje „Covid tortu“, bolo vrcholom neúcty a nedbanlivosti.



Speváčka bola pritom len o týždeň skôr pozitívne testovaná na prítomnosť koronavírusových protilátok, čo znamená, že by mohla byť prenášačom bez toho, aby pociťovala príznaky ochorenia. Ale ani z toho si Madonna nič nerobí a vyhlasuje: „Idem na dlhú jazdu... a cez otvorené okno vdychujem Covid-19 vo vzduchu.“

Už skôr sa ukázalo, že speváčka chorobu zľahčuje, keď ju nazvala „veľkým sudcom“, pretože zabíja bohatých, slávnych i chudobných.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/09/19/karl-lagerfeld-%e2%80%a085-tajil-nacisticku-minulost/