Takúto reakciu Ivana nečakala: Dlhoročný priateľ sa na premiéru Karla odmieta dostaviť!
21 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Dokument o živote a posledných chvíľach Karla Gotta (†80) bude v Česku zrejme najväčšou udalosťou tohtoročnej jesene. Avšak človek, ktorý bol Majstrovi veľmi blízko, sedadlo na premiére 15. októbra neobsadí, hoci ho Ivana Gottová (44) pozvala, píše portál Ahaonline!


Tou dôležitou osobou, ktorá so Zlatým slávikom prežila množstvo nezabudnuteľných chvíľ, navyše spoluvlastnil agentúru GoJa, je sám filmový producent František Janeček (76). Jeho vysvetlenie, prečo bude medzi VIP osadenstvom chýbať, je však veľmi ľudské aj pochopiteľné.

„Mňa v poslednom čase pozvala Ivanka na premietanie dokumentu a ja som sa jej ospravedlnil, pretože som videl len trailer a ma to drví. Ja sa k tomu priznávam. Stále ma to bolí,“ vysvetlil Janeček webu Expres.cz.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=P2OAdOvA3mg&feature=emb_logo

„Je rozdiel, keď niekoho stretnete občas, a je rozdiel, keď niekoho poznáte dvadsať rokov. My sme sa poznali viac ako päťdesiat rokov a dvadsať rokov veľmi intenzívne. Pre mňa je to veľmi boľavé miesto. Miesto po ňom je nevratné. Spevák jeho typu je neopakovateľný a už nikdy žiadny nebude,“ domnieva sa vplyvný producent, ktorý ešte dodal, že Karlovo miesto už nikto neobsadí a že ho neprestáva mrzieť, že sa ich cesty rozdelili.

„Nezhodli sme sa na jednom projekte. Potom došlo k tomu, že dostal ponuku od iných ľudí, že by ho zastupovali, a bolo to vybavené. Bolo mi to ľúto. Klamal by som a predstieral by som. Rozchod s velikánom jeho typu vám musí prísť vždy ľúto. Je to neopakovateľný človek,“ uzavrel Janeček.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/09/11/dokument-o-poslednych-rokoch-zivota-gotta-%e2%80%a080-dominiku-z-filmu-vystrihli-video/