Slávny pár hudobného showbiznisu sa rozvádza: Držiteľke Grammy už došla trpezlivosť s neverným reperom!
18 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Slávna reperka Cardi B (27) žne po hudobnej stránke jeden úspech za druhým. Kiež by jej šťastie prialo rovnako aj v súkromí. Držiteľka Grammy pred dvoma dňami podala žiadosť o rozvod. Za repera Offseta z úspešného tria Migos je vydatá tri roky a majú spolu dcéru Kulture (2), informuje portál Super.


E! News malo k nahliadnutiu rozvodové dokumenty, v ktorých stojí, že ich manželstvo je „nenávratne v troskách“ a „nič to nemôže napraviť“.

Ďalšie zdroje hovoria o tom, že vo vzťahu nie je zo strany reperky žiadna dôvera. Offset bol svojej žene v minulosti neverný a ona ho vtedy na krátko opustila. Rozišli sa v decembri 2018, začiatkom nasledujúceho roka sa k sebe ale vrátili. Reper sa snažil získať jej srdce späť, napríklad keď ju šokoval priamo na jej koncerte s romantickým prekvapením, čo veľmi pozitívne neprijala, ale nakoniec mu to vyšlo. Teraz sa však znovu šepká o nevere.



Hoci Offset druhú neveru popiera, mnoho žien tvrdí, že s ním mali pletky, a Cardi podľa zdrojov už došla trpezlivosť. „Chce byť dobrým príkladom pre svoju dcéru a všetky ženy,“ tvrdí zdroj.

Pár zatiaľ žije spoločne a spoločne sa aj starajú o dcéru. Podľa súdnych dokumentov žiada reperka na dcéru výživné a dúfa, že sa rozvod vyrieši dohodou. Ani jeden z páru sa k veci zatiaľ verejne nevyjadril. O svojom vzťahu s Offsetom prehovorila bývalá striptérka v januárovom čísle Vogue.

Legendárny Kool & the Gang v slzách: Autor a spevák hitu Celebration zomrel!
Vo veku 68 rokov zomrel zakladateľ a člen skupiny Kool & the Gang Ronald Bell. Kapela bola populárna najmä v 80. rokoch, kedy do sveta vyslala legendárny hit Celebration, ktorý sa hrá do dnešného dňa, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
13 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


„Keď sme s manželom mali problém, on bol neverný a tak ďalej, a ja som sa rozhodla s ním ostať a tiež spolupracovať, veľa ľudí to naštvalo. Veľa žien som sklamala. To bolo dosť na h*vno,“ priznala vtedy.

Cardi doplnila, že každé manželstvo má svoje problémy, a ak to nie je nevera, je to niečo iné. „Verím na odpustenie. Modlím sa za neho. S manželom sme sa za neho modlili. Prišiel k nám kňaz. A došli sme k tomu, že sme to naozaj my proti celému svetu. Pre mňa je monogamia jedinou cestou. Nakopem ti zadok, ak ma ešte podvedieš,“ uviedla vtedy. Uvidíme, ako na tom bude s odpustením tentoraz.

Vo veku 54 rokov zomrel „Psycho trpaslík“ z legendárnej partičky Jackass!
Na svete je o jedného kaskadéra, schopného neuveriteľne bláznivých kúskov, menej. Stevieho Lee (†54) poznali predovšetkým fanúšikovia kaskadérskeho zoskupenia Jackass a tiež wrestlingu. Príčina smrti ani nie 150 centimetrov vysokého wrestlera nie... Čítať ďalej
15 | 09 | 2020 | Timotej Dudka