Sersen sa snaží nehľadieť na to, kto je majiteľom Slovana, uvítal by výpomoc hráčov zo zámoria
09 | 08 | 2020 I SITA

Pre skúseného obrancu Michala Sersena bude sezóna 2020/2021 už štrnásta v službách slovenského hokejového klubu HC Slovan Bratislava. V organizácii zo Zimného štadióna Ondreja Nepelu sa nedávno zmenila vlastnícka štruktúra, čo pozorne vnímal aj 34-ročný rodák z Gelnice. Snaží sa však výraznejšie sa tým nezaťažovať a sústredí sa predovšetkým na hokejové záležitosti.


"O predaji Slovana sa hovorilo už dlhšiu dobu, bol som pripravený. Z pohľadu nás, hráčov, je však dôležité predovšetkým urobiť si stopercentne svoju prácu v tréningoch a zápasoch a nehľadieť na to, kto je vlastníkom klubu," povedal na webe hockeyslovakia.sk Michal Sersen a vyjadril sa aj k informácii, že po príchode nového majiteľa Rudolfa Hrubého by sa mali vyrovnať všetky záväzky. "Dlhy sú v štádiu riešenia a čakáme už na finále," dodal.

Slovan zatiaľ neuzavrel káder na nový ročník. Mohlo by sa tak stať približne mesiac pred začiatkom Tipsport ligy. Keďže v zámorí sa budúca sezóna začne neskôr ako zvyčajne, Slovanu by aspoň v niekoľkých zápasoch mohli pomôcť aj hráči z NHL a AHL - Roman Durný, Marián Studenič či Marko Daňo. "Viem, že budú s nami trénovať. Neviem, ako majú postavené zmluvy. Ak by však nastúpili za nás, bolo by to skvelé. Sú to kvalitní hokejisti, ktorí môžu priniesť kvalitu pre naše mužstvo i celú ligu," zakončil Michal Sersen.

Koniec Pavla Nedvěda v Juventuse? Zachrániť ho môže iba výhra v Lige majstrov!
Dni Pavla Nedvěda (47) v Juventuse sú údajne spočítané. Podľa talianskych médií chce klubový boss Andrea Agnelli (44) odvolať Nedvěda z funkcie viceprezidenta. Agnellimu údajne vadí, že Nedvěd priviedol do klubu kouča Maurizia Sarriho (61), pod... Čítať ďalej
05 | 08 | 2020 | Timotej Dudka