Bude Freddie Mercury ešte raz na striebornom plátne? Queen pripustili, že je to možné!
07 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Fanúšikovia kapely Queen majú nádej, že Freddieho Mercuryho uvidia na filmovom plátne ešte raz! Jeden z muzikantov z legendárnej kapely pripustil, že pokračovanie úspešného filmu zostáva na stole, informuje portál Stars24.


O kapele Queen a jej slávnom frontmanovi Freddiem Mercurym vznikol v roku 2018 film Bohemian Rhapsody, ktorý sa stal celosvetovým trhákom. V nasledujúcom roku dokonca pozbieral štyri Oscary. Išlo teda nepochybne o obrovský úspech.

Preto sa prakticky ihneď začalo hovoriť o možnom pokračovaní snímky a špekulácie na túto tému sa objavujú dodnes. Členovia skupiny dokonca priznali, že prebehlo isté rokovanie. „Musel som povedať nie,“ zveril sa časopisu Rolling Stone bubeník Roger Taylor s tým, že potrebuje ešte aspoň rok odstup.

Queen sa dočká obrovskej pocty! Zatiaľ sa to podarilo len Beatles a Pink Floyd
Britská pošta vydá sériu 13 známok zachytávajúce obaly najpopulárnejších albumov a fotografie rockovej kapely Queen, ktorá oslavuje 50. výročie vzniku. Je to obrovská česť, uviedol bubeník skupiny Roger Taylor. Čítať ďalej
25 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„Ten film bol obrovský hit. Boli sme tým potešení, samozrejme. Myslím, že nechcem, aby sa na nás ľudia pozerali tým pohľadom, že chceme znovu zarobiť. Musel by som mať naozaj veľmi dobrý scenár, aby to fungovalo,“ konštatoval hudobník.

Námety z histórie kapely po roku 1985 sa pritom ponúkajú. „To je pravda. Ak niekto príde s geniálnym plánom, možno o ňom popremýšľame,“ dodal Taylor, podľa ktorého sú pokračovania trhákov „nebezpečným teritóriom“.

Ako vyzerá a žije neporaziteľná bojovníčka Xena 20 rokov od natáčania?
Patrili ste k obdivovateľom charizmatickej a neohrozenej Xeny, ktorá si poradila so všetkými nástrahami sveta? Ako pripomína portál Kinotip2, akčný dobrodružný fantasy seriál sa dočkal 134 epizód a celosvetového úspechu. Ako dnes hrdinka seriálu... Čítať ďalej
05 | 08 | 2020 | Timotej Dudka