Je Meghan druhýkrát tehotná? Fanúšikovia to vidia ako jasný dôkaz!
15 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Po dlhšej odmlke sa Meghan Markleová a princ Harry objavili na verejnosti. Pozornosť na seba upútala najmä bývalá herečka, ktorá obliekla voľné šaty, čo je u nej veľmi neobvyklé. Meghan si totiž potrpí skôr na tesné šaty. Skrýva snáď pod nimi rastúce bruško?


Ako informoval portál Aha!, svoje prvé tehotenstvo Meghan pred svetom aj vlastnou rodinou tajila celé tri mesiace. Po tom, ako spoločne s princom Harrym opustili kráľovskú rodinu, je pravdepodobné, že by druhé tehotenstvo držala pod rúškom tajomstva dlhšie.



Markleová je milovníčkou tesných kostýmov, šiat a topánok na podpätku. Po odchode z kráľovskej rodiny už stihla vyvetrať aj svoje obľúbené tesné džínsy. Do ulíc Beverly Hills bývalá herečka zvolila voľné šaty a baleríny.

A tak nie je divu, že fanúšikovia zase začínajú hojne špekulovať o tom, že je znovu v požehnanom stave. V krémových šatách to totiž podľa mnoho z nich vyzeralo, že Meghan pod nimi skrýva tehotenské bruško. Ide tu len o bujnú fantáziu obdivovateľov alebo na tom predsa len niečo bude?!

Meghan prišla o najlepšiu kamarátku, tá sa jej teraz vyhráža: „Už nemám čo stratiť, poviem pravdu!“
Bývali kamarátky, kým sa Meghan (38) s Jessicou Mulroneyovou (40) ostro nepohádali. Mulroneyová sa teraz s vojvodkyňou snaží akokoľvek spojiť - a dokonca sa uchýlila aj k vyhrážkam! Vraj o nej napíše šokujúcu knihu, ak nezapracujú na svojom... Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | Timotej Dudka