Tom Hanks: Cukrovka, choré srdce a k tomu koronavírus! Herec opísal boj o prežitie
09 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Nákaze novým koronavírusom sa nevyhol ani legendárny Tom Hanks (63), ktorý podrobne opísal svoj boj s chorobou Covid-19. Sám má totiž hneď niekoľko pridružených chorôb, a tak mal dôvod obávať sa najhoršieho, píše portál Stars24.


Tom Hanks s manželkou Ritou (63) patrili medzi prvých slávnych ľudí, ktorí sa nakazili novým koronavírusom SARS-CoV-2. Teraz už sú našťastie v poriadku, ale spomienky si uchovajú už naveky.

„Náš diskomfort spôsobený vírusom sa skončil po dvoch týždňoch, ale mali sme veľmi odlišné príznaky, čo bolo zvláštne,“ zveril sa hollywoodsky herec v rozhovore pre britský denník Guardian.

Tom Hanks poslal dojemný list šikanovanému chlapcovi ktorý sa volá Corona
Americký herec Tom Hanks poslal list a písací stroj značky Corona austrálskemu chlapcovi, ktorý mu napísal a posťažoval sa, že počas terajšej koronavírusovej krízy čelí posmechu kvôli tomu, že sa volá Corona. Informovala o tom dnes agentúra Reuters... Čítať ďalej
25 | 04 | 2020 | Miroslav Tóth


„Moja žena stratila chuť a čuch, pociťovala silnú nevoľnosť, mala o veľa vyššiu horúčku ako ja. Ja som mal len silné bolesti tela, cítil som sa veľmi unavený a nedokázal som sa na nič sústrediť viac ako 12 minút,“ konštatoval oscarový predstaviteľ Forresta Gumpa či Trosečníka.

Vzhľadom k ďalším chorobám bol pritom ohrozenejším jedincom Hanks. „Keď sme prišli do nemocnice, povedal som: Mám 63 rokov, cukrovku, stent na srdci - sú to dôvody na obavy? Ale ak sa nám nezvýšila teplota a naše pľúca sa ničím nenaplnili, lekári sa neobávali,“ dodal herec.

Hamilton chcel, aby Mercedes podporil černochov, ten mu prestriekal formulu čiernou farbou
Lewis Hamilton je jediným černošským pretekárom F1, niet teda divu, že má pocit, že musí niesť v tomto športe prápor hnutia Black Lives Matter práve on. Za neho sa postavil i jeho zamestnávateľ Mercedes. Britovi to bolo však málo, a tak tím... Čítať ďalej
07 | 07 | 2020 | Timotej Dudka