Marika Gombitová odkladá turné, aby ho mohla odštartovať na 40. výročie svojej tragickej autonehody!
02 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Aj legendárnej Mariky Gombitovej (63) sa týkajú dôsledky koronavírusu. Jej veľkolepý návrat na slovenské pódiá sa k jej ľútosti uskutoční až na jeseň, a na tie české až budúci rok. To však nie je jediný dôvod, prečo svoje turné odštartuje práve vtedy, informuje portál Blesk.


Dokonca svojich fanúšikov nepoteší ani na chystanej pocte Karlovi Gottovi († 80) v decembrovej O2 aréne. „Mám radosť, že sa takýto koncert pre Karla uskutoční, ale informácie, že na ňom vystúpim, nie sú pravdivé, pretože pozvanie, aby som na ňom zaspievala, som od jeho organizátorov nedostala,“ prezradila Marika.

K tomu, aby svoje chystané československé turné Vyznanie odštartovala tento rok na jeseň, mala riadny dôvod. Na konci novembra totiž uplynie presne 40 rokov, čo ju navždy pripútala na invalidný vozík ťažká autonehoda na zasneženej diaľnici v Česku.

Marika Gombitová v slzách: Speváčka oplakáva smrť svojho verného priateľa
Radosť Marike Gombitovej (63) roky robili dva bišóniky. Na psíkov, ktorí ju pravidelne sprevádzali aj na spoločenské podujatia, nedala interpretka mnohých slovenských hitov dopustiť. Teraz sa však podelila so smutnou správou. S jedným zo psíkov... Čítať ďalej
29 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„Tieto veci nikdy z hlavy nedostanete, ani sa s tým, čo sa stalo, človek nikdy úplne nezmieri. Napriek tomu musíte ísť ďalej a snažiť sa žiť tak, aby ste mal radosť zo života nielen vy, ale aj ľudia okolo vás,“ zdôrazňuje nezlomná Marika.

Na turné bude mať i hostí. Ako prvého odtajnila speváka a skladateľa Richarda Pachmana (54), o ktorom sa svojho času písalo ako o slovenskom Vangelisovi, ostatné mená padnú neskôr.

S Karlom Gottom sa Marika na jednom pódiu naposledy objavila v januári 2018. Majstro ju vtedy po prekonanej rakovine pozval ako svojho hosťa na vypredaný bratislavský štadión Ondreja Nepelu. „Zaspievali sme si náš spoločný duet Neznámy pár. Prvýkrát sme s ním vystúpili na konci roka 1987,“ zaspomínala Gombitová nostalgicky.

Najskôr sexuálne hrátky s Darou Rolins a teraz? Potetovaný model bude otcom!
Bývalý futbalista Dávid Mészáros (31), ktorý sa objavil vo vášnivom videoklipe Dary Rolins (47) k piesni Miesta, sa pochválil radostnou novinkou, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
02 | 07 | 2020 | Timotej Dudka