Kšeft snov pre Meghan a Harryho: Milión libier za pár minút pred publikom!
29 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Meghan Markleová (38) a princ Harry (35) už nemusia plakať nad nedostatkom financií. S významnou rečníckou agentúrou, zastupujúcou napríklad manželov Obamovcov alebo Oprah Winfreyovú (66), podpísali lukratívnu spoluprácu, ktorá im za jednu krátku prednášku vynesie až milión libier, píše portál Blesk.


Agentúra Walker Agency rozšírila svoje portfólio o ďalšie prominentné osobnosti. Bývalí členovia kráľovskej rodiny Meghan a Harry pre nich budú rečniť o dôležitých veciach a dostávať za to rozprávkovú odmenu 1 milión libier  (viac ako 1,1 milióna eur) za prednášku, ktorá zvyčajne trvá pár desiatok minút.

Už sa tak nebudú musieť strachovať, že nevyjdú s rozpočtom, a prosiť sa u princa Charlesa (71) o peniaze. Ich mzda bude totiž činiť viac, než keby pokračovali v kráľovských funkciách.

Provokatérka Meghan chce kandidovať na prezidentku USA!
Politické ambície sa u Meghan Markleovej (38) nezaprú. Že by ale niekedy mohla zasadnúť v pracovni amerického Bieleho domu, to pred jej vstupom do kráľovskej rodiny nenapadlo snáď ani ju, píše portál Blesk. Čítať ďalej
26 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Rečniť o klimatických zmenách, rasovej diskriminácii alebo rodovej rovnosti nebude pre vojvodov zo Sussexu nič nové. Obaja sa v posledných mesiacoch o tieto témy zaujímajú, hoci hovoriť o znižovaní emisií  so svojimi početnými tryskovými cestami cez Atlantik je ako kázať vodu a piť víno.

O živote za kráľovskou oponou by počas rečnenia nemalo padnúť ani slovo, tak údajne znela dohoda medzi vojvodami a agentúrou. Kráľovská expertka a autorka mnohých kníh o britskej monarchii Ingrid Stewardová však tvrdí, že k odhaleniu niektorých rodinných tajomstiev skôr či neskôr dôjde.

„Nikto nechce počúvať ich bľabot o rodovej rovnosti a ekológii. Ak chcú ospravedlniť astronomickú čiastku milión libier za prejav, budú sa musieť podeliť o niečo zo života v kráľovskej rodine,“ uviedla Stewardová serveru Daily Mail. Nikto z kráľovskej rodiny, ale taký podraz od Meghan a Harryho nečaká. Mohlo by ich to totiž stáť ich reputáciu.

Koľko žien mal slávny zvodca Charlie Sheen? A čo ste nevedeli o legendárnej komédii Horúce strely
Herec, ktorého poznáte z komédii Horúce strely alebo zo známeho sitkomu Dva a pol chlapa, má veľmi zložitú povahu. Koľko žien prešlo jeho posteľou? A čo ste nevedeli o filme Horúce strely? Čítať ďalej
28 | 06 | 2020 | Timotej Dudka