Provokatérka Meghan chce kandidovať na prezidentku USA!
26 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Politické ambície sa u Meghan Markleovej (38) nezaprú. Že by ale niekedy mohla zasadnúť v pracovni amerického Bieleho domu, to pred jej vstupom do kráľovskej rodiny nenapadlo snáď ani ju, píše portál Blesk.


Poslednými aktmi odporu voči súčasnej vláde Spojených štátov však vojvodkyňa dáva jasne najavo, že by jej rodná zem potrebovala radikálnu zmenu. Podľa expertky na kráľovskú rodinu je Meghan pripravená zapojiť sa do boja.

A nielen pripravená. Spisovateľka Lady Collin Campbellová (70), autorka mnohých kníh o kráľovskej rodine a novo prichádzajúceho titulu o vojvodoch zo Sussexu, tvrdí, že to bol jeden z hlavných dôvodov tzv. „Megxitu“. Požiadavka na väčšie súkromie bola obyčajnou zásterkou, Meghan sa totiž chce údajne presadiť v politike.

Tvrdá rana pre Harryho a Meghan! Budú musieť prosíkať Charlesa o finančnú výpomoc?
Mali veľké plány, Meghan (38) si najskôr myslela, akú dieru do sveta Hollywoodu urobí. Lenže od tej doby, kedy sa spoločne usadili v Los Angeles, sa akosi nemôžu pohnúť z miesta. Je v zálohe nejaký plán B? Čítať ďalej
19 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„Viem, že má vojvodkyňa zo Sussexu politické ambície a bolo mi povedané, že niekedy v budúcnosti plánuje kandidatúru na prezidentku,“ zverila sa serveru Daily Mail. „Všetko, čo v posledných mesiacoch urobila, odchod z kráľovskej rodiny a presťahovanie späť do Kalifornie, je súčasťou jej plánu, do ktorého zahrnula aj Harryho.“

V posledných niekoľkých týždňoch Meghan verejne rozoberá rasizmus v Amerike a hodnotí situáciu, ktorú vláda pod vedením prezidenta Donalda Trumpa (74) ťažko nezvláda. Do ostrejšej kritiky sa, ako stále čerstvo odchádzajúca členka monarchie, radšej nepúšťa, hoci k tomu nemá ďaleko.

Meghan, žena zmiešaného pôvodu, podľa svojich slov rasizmus na vlastnej koži nezažila, zvyšok jej rodiny však áno. A práve na systematickom rasizme a stále existujúcich predsudkoch by Meghan mohla stavať kampaň a svojich stúpencov by si určite našla. Kto vie, možno za štyri roky povedie slobodnú, od rasizmu zbavenú krajinu práve ona.

Queen sa dočká obrovskej pocty! Zatiaľ sa to podarilo len Beatles a Pink Floyd
Britská pošta vydá sériu 13 známok zachytávajúce obaly najpopulárnejších albumov a fotografie rockovej kapely Queen, ktorá oslavuje 50. výročie vzniku. Je to obrovská česť, uviedol bubeník skupiny Roger Taylor. Čítať ďalej
25 | 06 | 2020 | Timotej Dudka